StoryEditorOCM
ShowbizROMANTIČNI GRAD

Jennifer Lopez i Ben Affleck na medenom mjesecu u Europi nakon iznenadnog vjenčanja u Las Vegasu

Piše MOZAIK SD
22. srpnja 2022. - 11:28
Jennifer i Ben Affleck prvoga dana boravka u Parizu večerao je u retsoranu ”Le Matignon”Agence/Bestimage/Profimedia

Manje od tjedan dana nakon njihovog vjenčanja u Las Vegasu, Jennifer LopezBen Affleck prešli su Atlantik kako bi stigli do glavnog grada Francuske. Par je fotografiran sinoć na izlazu iz restorana "Le Matignon", smještenog u blizini Elizejskih poljana. Za tu je prigodu Jennifer Lopez odjenula crvenu haljinu s V-izrezom.
Gosti na večeri u restoranu "Le Matignon" bili su iznenađeni kada su u četvrtak uveče ugledali mladence koji su stigli na večeru. Par je privatnim avionom stigao na aerodrom Le Bourget samo nekoliko sati ranije. Pjevačica i glumac bili su u pratnji svoje djece. Emma (14) je uočena u stražnjem dijelu automobila zajedno s dvije kćeri Bena Afflecka: Violet (16) i Seraphinom (13). 

image

Jennifer Lopez i njezin suprug Ben Affleck u Pariz su poveli i djecu

Laurent Salmon/Kcs Presse/Profimedia

Prema informacijama iz časopisa "People", koji je intervjuirao svjedoka prisutnog na mjestu događaja, par je stigao držeći se za ruke i zamolio da budu na terasi: "Izgledao je kao tipičan Amerikanac, osim što je nosio jaknu i kravatu po ovoj vrućini", dodao je izvor.

Jennifer i Ben su ostali otprilike dva sata u otmjenom restoranu i plesnom klubu prije nego što su se vratili u svoj hotel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 21:37