StoryEditorOCM
Showbiznakon četiri godine

Jedna od najpoznatijih Hrvatica imotskih korijena u Njemačkoj se razvodi. Mediji šuškaju o nevjeri; ‘Iselila sam‘

Piše SCENA SD
20. studenog 2023. - 11:38

Poznata njemačka glumica i jedna od najpoznatijih Hrvatica imotskih korijena u Njemačkoj, Miranda Čondić-Kadmenović, poznatija kao Mimi Fiedler (48), rastaje se nakon četiri godine braka od supruga Otta Steinera (60), poznatog njemačkog TV producenta, prenosi Fenix magazin.

Razlog razvoda navodno je bila Ottova nevjera, no nijedno od njih to još nije komentiralo, piše njemački Bild.

Mimi se samo na Instagramu oglasila povodom razvoda te je svojim pratiteljima otkrila da je beskrajno tužna.

"Dragi moji, prije nego što postanem naslovnica na koju ne mogu utjecati, željela bih sama ispričati svoju priču. Odvojila sam se od Otta i otišla 11. studenog. Iselila sam iz našeg doma", napisala je na Instagramu i dodala kako su kraju ljubavi prethodili mjeseci i beskrajne noći.

"Otto je bio ljubav moje duše i moj kormilar. Već neko vrijeme vidim da idemo prema santi leda. A kad je bilo jasno da se smjer više ne može promijeniti, odlučila sam se za čamac za spašavanje", objasnila je na Instagramu te priložila kolaž fotografija sa svog vjenčanja iz snova u lipnju 2019.

Napisala je i da je bila ‘beskrajno tužna‘ i da joj je srce dugo odbijalo prihvatiti ono što je njezin um već znao. Ali sada je prihvatila tijek svoje priče i osjeća ‘da je sve u redu‘. Također je dodala da se ne kaje i da bi sve ponovila.

"U našem sam braku doživjela bezbrojna čuda, velika i mala, na mnoge načine. Činjenica da sam još uvijek živa je jedna od njih. Zato se sa zahvalnošću fokusiram isključivo na ono dobro što smo imali. A toga smo imali dosta", napisala je, prenosi Jutarnji list pisanja Fenix magazina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. prosinac 2023 05:09