StoryEditorOCM
ShowbizBURA ZA KRAJ GODINE

'Jedine muške ruke koje puštam blizu sebe osim muževih su Mladenove': Žanamari razgolićenom fotografijom podigla tenzije, napali je radi 'visećih sisa'

Piše M.K.
29. prosinca 2017. - 16:03
zanamari00

"Napokon masaža! Ovako počinje moj i Makijev zen dan u našoj zimskoj wellness oazi. Jedine muške ruke koje puštam blizu sebe osim muževljevih su Mladenove, toplo ga preporučam" - obznanila je Žanamari Perčić i priložila fotografiju koja je, očekivano, podigla tenzije i izazvala burne reakcije.
Muškarci su redom bili spremni priznati Mladenu da mu zavide i oduševili se darovanim prizorom.
"Blago ti se Mladene", "Izazovno.. samo tako", "A da te ja izmasiram?", "Imaš lijepe grudi", "Nije lako ni Mladenu iako se frajer sigurno trudi bit pristojan, al misli su mu sigurno jakooo nepristojne..." - zaredali su se komentari.
No pratiteljice nisu dijelile oduševljenje, a neke se u komentarima nisu trudile cenzurirati.

"Ogavno. Sad svi moramo gledati tvoje viseće sise jer ne znaš na koji drugi način bi tražila pažnju, jer si za bilosta drugo totalno nesposobna. Žena, majka koja traži pozornost skidajući se je nesto najodvratnije. Tebi je baš super kaj ti creepy frajeri komentiraju slike? Očajna si." - poručila joj je pratiteljica.
Premda tučepska pjevačica, navikla na kritike koje se tako lako ispisuju kad se osobu ne gleda u lice, nije reagirala na njih, njezini fanovi bili su spremni.
"Tipična ženska zloba i zavist. Da nije tako, izostao bi komentar o visećim sisama, koje očito nisu viseće. Ali ništa novo, žene vole pljuvati po lijepim ženama. Realno, fotka ne pokazuje puno više od neke slike s plaže, kakvih na instagramu ima gomila. A sad, tko ima potrebu nekime govoriti da je ogavan zbog ovakve slike, nije puno drugačiji od spomenutih creepy frajera." - ustvrdio je jedan.
"Pa nemoj tako, ako ona voli nas creepy frajere, to nema veze s tobom. Ponosni creepy frajer" - prisnažio je drugi.


 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2023 11:39