StoryEditorOCM
ShowbizKAKVI GENI!

Je li vam ovo lice poznato? Kći slavnog para izaziva totalnu pomutnju gdje god se pojavi, briljantna je u ulogama, a mama je preponosna: Moja uspješna, moja ljubljena...

Piše Antea Boko
26. srpnja 2019. - 15:18
profimedia00

Hollywoodska zvijezda u usponu, Maya Hawke, očito je naslijedila sjajne glumačke gene svojih roditelja Ume Thurman i Ethana Hawkea. 

Baš kao ni njezinoj majci Umi, slavni redatelj Quentin Tarantino nije mogao odoljeti ni Mayji, pa ju je stigla uloga "Djeteta cvijeća"  u njegovom novom iščekivanom filmu "Once Upon A Time In Hollywood".

Karijeru iznimne Ume Thurman definitivno je obilježio Tarantino i njene uloge u njegovim filmovima, prvenstveno "Pulp Fictionu", pa onda i "Kill Billu 1 i 2".

Osim što i izgledom jako liči na mamu, prelijepa 21-godišnjakinja bila je u centru pažnje i na nedavnoj premijeri filma u Los Angelesu. Maya je za tu prigodu obukla dekoltirani korzet iz kojeg su grudi kipile. 

Veliku pažnju javnosti glumica je stekla i glumeći Robin u popularnoj Netflixovoj seriji "Stranger Things", a zapažena je bila i njezina rola u BBC-jevoj seriji "Little Women". 

Maya je bila prvi izbor i za glavnu ulogu u filmu "Little Mermaid", no na kraju su ipak izabrali glumicu Chloe Grace Moretz.

No kako se ekipa raspala, film se nije realizirao.

Kako bilo, Maya se ne mora bojati za buduće projekte jer je već dobila uloge u tri filma: Lady World, Human Capital i Mainstream. 

Lijepa glumica se okušala i u modelingu, snimila je editorijale za brendove Calvin Klein i All Saints, a pojavila se i u Vogeu.

Poznati roditelji, koji su se rastali kad je Mayi bilo pet godina, jako su ponosni na uspjehe svoje kćeri koja je, kako ističu, unatoč svojoj i roditeljskoj slavi jako prizemljena osoba.

"Moji roditelji su predivni i stvarno me puno podržavaju. Pružili su mi puno toga, jako sam zahvalna" - ispričala je u emisiji "The Jenny McCarthy Show".

Mama Uma i tata Ethan Mayji su velika podrška i na društvenim mrežama. 

"Neki od vas su je možda propustili u prošlogodišnjoj BBC-jevoj produkciji serije 'Little Women'. Neki od vas su možda propustili njen rad na Juilliardu. Znam da su neki propustili njene brojne srednjoškolske produkcije, čak sam i  ja neke propustio kao njen otac.

Neki od vas možda znaju njenu glazbu, neki možda i ne. Ali, dame i gospodo, upoznajte MAYU HAWKE. Ona je prava stvar." - napisao je preponosni Ethan na Instagramu.

"Moja uspješna ljubljena sirenska kćer. Vikend trijumfa u seriji Stranger Things. Čestitam ti, voljena!" - objavila je Uma uz fotografiju kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 11:05