StoryEditorOCM
ShowbizZVIJEZDA ‘AQUAMANA‘

Jason Momoa bez dlake na jeziku progovorio o neuspjesima u svojoj karijeri: ‘Taj film je velika hrpa govana!‘

Piše Lovro Belošević/Jutarnji list
10. kolovoza 2022. - 12:10

Jason Momoa progovorio je o neuspjesima u svojoj karijeri te o ulozi koja ga još uvijek zasmeta kada je se sjeti.

Glumac, koji glumi u nadolJason Momoa bez dlake na jeziku progovorio o neuspjesima u svojoj karijeri: ‘Taj film je velika hrpa govana!‘azećim akcijskim blockbusterima kao što su "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo" te deseti "Brzi i žestoki", priznao je britanskom GQ-u da određeni projekt može biti ugodan za snimanje, no na kraju ne bude dobro izveden, jer stvari nisu funkcionirale u postprodukciji, piše Jutranji list.

image

Jason Momoa

Mike Coppola/Afp

- Bio sam dio mnogih stvari koje su stvarno bile loše i filmova u kojima ništa nije bilo u mojim rukama, pod mojom kontrolom - rekao je Momoa te dodao da je "Conan barbarin" iz 2011. godine bio jedan od njih.

- "Conan barbarin" je bio jedno od najboljih iskustava, no pretvoreno je u veliku hrpu govana - izjavio je 43-godišnji Momoa.

image

Jason Momoa

Angela Weiss/Afp

Momoa nije ulazio u daljnje detalje i otkrio što mu je konkretno smetalo kod njegove verzije "Conana barbarina", no nije iznenađujuće da se tako osjeća. Film, za razliku od izvornih verzija iz osamdesetih s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi, nije uspio na kino blagajnama i poprilično je loše ocjenjen na filmskim stranicama diljem interneta.

image

Film "Conan barbarin"

Photo12 Via Afp

Prilikom izlaska filma, kritičar Hollywood Reportera, Kirk Honeycutt, je napisao da "film nema nikakvu svrhu osim nasumičnog prskanja krvi, primitivnog divljaštva i S&M erotike".

- Film je zatupljujuć i glup, s glavnim junakom koji se ne razlikuje od njegovih negativaca - napisao je Honeycutt u recenziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 02:50