StoryEditorOCM
Showbiz‘HALFTIME‘

J.Lo najavila novi projekt: ‘Pokušavam dati nešto što je sadržajno, ne samo da mi tresemo svoje je**** stražnjice‘

Piše Petra Fürst/Jutarnji list
19. svibnja 2022. - 17:34

Nadolazeći Netflixov dokumentarni film 'Halftime' prati karijeru slavne pjevačice i glumice Jennifer Lopez, a naglasak je na njezinu nastupu na Superbowlu za vrijeme poluvremena, piše Jutarnji list.

- Borila sam se da me se čuje, da me se vidi, da me se ozbiljno shvati, govori Lopez u traileru dokumentarnoga filma.

Svjetski popularna izvođačica daje gledateljima i obožavateljima mogućnost da vide kako izgleda njezin život 'iza zavjesa' te koliko daje sve od sebe kako bi zadovoljila svoju mnogobrojnu publiku.

- Pokušavam dati nešto što je sadržajno, ne samo da mi tresemo svoje je**** stražnjice. Želim nešto stvarno, govori između ostaloga 52-godišnja Lopez, popularna po svojim mnogobrojnim glazbenim hitovima i romantičnim komedijama iz 2000-ih.

- Živim ovakvim životom i vjerovala sam mnogo toga što su ljudi govorili, kaže glazbenica, dok se u traileru počinju nizati riječi poput 'diva', 'serijska nevjesta', pa i teme o njenoj stražnjici.

U dokumentarnom filmu također se pojavljuje njezin dvostruki zaručnik, glumac Ben Affleck kojeg možemo na trenutak vidjeti u traileru kako joj postavlja pitanje 'Zar te ovo ne smeta?', misleći na komentare javnosti, na što mu ona odgovara: 'Očekivala sam ovo.'

- Ne radim sve ovo kako bih osvojila nagradu, već kako bih se spojila s ljudima, kako bi osjetili nešto... jer i ja želim osjetiti nešto, kaže Lopez.

'Halftime' će biti premijerno prikazan 14. lipnja 2022., piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 20:23