StoryEditorOCM
ShowbizTRETIRA IH KAO SMEĆE

J.Lo jedan horoskopski znak toliko ne podnosi da ih asistenti moraju udaljiti u njenoj blizini; latino diva nije najbolja ni u ophođenju prema rezervnim plesačicama

Piše Mozaik SD
4. rujna 2022. - 13:05

Jennifer Lopez diva je u svakom smislu od izgleda do ponašanja. Nekada čak i previše, kažu oni koji surađuju s njom.

Ako ste mislili da ne postoji osoba koja će zaposliti ljude prema horoskopskom znaku, varate se. Jennifer Lopez jedna je od njih, piše Mondo.

Latino divi je jedan horoskopski znak posebno omražen.

image
Theo Wargo/Afp

Zvijezda serije "Glee", glumica Heather Morris, nekada je radila kao plesačica, a u tom je razdoblju bila na audiciji za prateće plesačice na koncertima Jennifer Lopez. Heather je otkrila mračnu stranu pjevačice i glumice, istaknuvši kako je s njom doživjela vrlo neugodno iskustvo. Kako kaže, J.Lo ne podnosi Djevice i ne želi ih u svojoj blizini, pogotovo na pozornici na svom nastupu.

Na audiciji se, nakon što joj je pjevačica nešto šapnula, asistentica zahvalila svim ljudima koji su rođeni u znaku Djevice, a potom ih zamolila da napuste audiciju jer latino diva s njima ne može surađivati. Osim toga, Morris je otkrila da su rezervne plesačice potplaćene i podcijenjene te da ih J.Lo "tretira kao smeće", objavio je Mondo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 22:49