StoryEditorOCM
ShowbizSAMOKRITIČNA JE

Ivana šokirala priznanjem u eteru vezano uz Mišu: Pisma je super, ja sam očajna! Apeliram na urednike da je izbrišu

Piše Scena SD
22. ožujka 2023. - 13:49

"Na početku karijere imala sam tremu pjevati ispred ćaće. Imala sam tremu pjevati čak i ispred same sebe", prisjetila se svojih početaka Ivana Kovač u emisiji "Dalibor Petko Show".

Ipak kaže da joj je duet s Mišom i kasnije suradnja s grupom Magazin potpuno promijenila život.

"Rekla sam sebi moraš, sad ili nikad i tako sam malo pomalo uspjela pobijediti tremu...".

Ipak, prva pjesma nije nešto čime se ponosi. Naime, Ivanin početak dogodio se u duetu "Nema mi do tebe nikoga", koji je snimila s ocem Mišom.

"Pisma je super, ali ja sam u njoj očajna! Osim što mi je to bila prva pjesma, pjevala sam i Mišinu lagu. A znamo koliko Mišo nisko pjeva, dolje je ka da kopa lavu. Apeliram na radijske urednike da je izbrišu iz svih foldera. Trebala bi tu pjesmu snimiti ponovno, jer je odlična" - bila je iskrena na svoj račun pjevačica. 

Kaže da kćerkica Elena za sad ne pokazuje interes za pjevanjem.

"Voli plesati, a najviše voli biti u centru pažnje. Tu sigurno nije na mene, ali mogla bi biti na djeda!" - ocijenila je. 

image

Ivana Kovač je u goste kod Dalibora Petka povela i kćerkicu Elenu: Voli biti u centru pažnje, to nije na mene, nego na djeda!

Ivana je predstavila novu pjesmu "Lom", koja je isprva pisana za Jolu.

"Hvala Joli što je odustao, meni je pjesma vrh! Netipična za mene, ali kad sam ju čula znala sam da je moja", izjavila je Ivana.

Pjesma će se naći na njezinom trećem albumu, koji je u pripremi i koji se očekuje do kraja godine.

Također na ljeto sprema duet s Draženom Zečićem.

"Na taj sam duet čekala deset godina, ali isplatilo se", smatra Ivana, koja je najavila i buduću suradnju s Mariom Rothom iz Vigora, koji je bio Ivanin gost u emisiji, zajedno s Ivanom Lovrić iz Colonije, producentom Antoniom Perinom, autoricom Marijom Mirković i urednicom Klaudijom Čular.

Uz fotografiju i pletenje, Ivana je otkrila još jednu strast:

"Želim naučiti svirati bubanj!". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 14:04