StoryEditorOCM
ShowbizNJIHOV DAN

Irisina haljina je ispala najstrože čuvana tajna: u ovom videu se ipak dobro vidi, kao i na najnovijim fotografijama snimljenim s broda! Jeste li vidjeli koliko je Marko bio ležeran?

Piše Mozaik SD
2. svibnja 2022. - 18:46
Iris Rajčić i Marko Livaja preko šumice na Sustipanu spustili su se do restorana ”Adriatic”, gdje je zakazana svadbena feštaPaun Paunović/Cropix

Najpopularniji igrač Hajduka, obožavana "desetka", Marko Livaja, više nije momak!

Postao je "službeno muškarac", izrekao je ono najvažnije, životno "da" svojoj voljenoj Iris, plavokosoj Splićanki, koja je zaslužna za sve najveće i najvažnije promjene u njegovom životu.

image
Paun Paunović/Cropix


Od stabilnog emocionalnog i ljubavnog života, preko očinstva, do činjenice da je, upravo zahvaljujući njoj, odlučio ostati u Splitu i krenuti s voljenim Hajdukom po sve titule koje mu pripadaju.

image
Paun Paunović/Cropix


Premda se potrudio osigurati područje Sustipana, na kojem su, prije nešto više od sat vremena, on i Iris razmijenili bračne zavjete, i bilo mu je važno da se tako važan događaj ne prometne "u histeriju", po dolasku pred crkvicu Svetog Stjepana pod borima, kako se, naime, punim "imenom i prezimenom" zove, bio je vrlo opušten.

image

Marko Livaja i Iris Rajčić po dolasku u restoran Adriatic

Saša Burić/Cropix


Premda nije imao vremena davati izjave mnogobrojnim okupljenim novinarima i snimateljskim ekipama, u obraćanju je bio vrlo "cool", žargonski rečeno.

 

Iris Rajčić u tim je trenucima, pak, bilo nemoguće doživjeti, jer je pod pratnjom zaštitara i kišobrana (kiša joj je, čak bi se moglo reći, "išla na ruku" u želji da se skrije) iz automobila projurila prema crkvi.

Već se znalo da je splitska mladenka željela da izgled njene vjenčanice bude tajna do današnjeg dana, a da je na tu temu bila maksimalno romantično inspirirana, otkriva i ovaj video:
 


 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2023 12:53