StoryEditorOCM
ShowbizBRAČNI BRODOLOM

Ipak nisu uspjeli: Ben Affleck skinuo vjenčani prsten nakon susreta s Jennifer Lopez na parkiralištu

Piše I. P.
19. svibnja 2024. - 19:20

Još jučer su se našli na parkiralištu na kojem su ozbijnih izraza lica razgovarali. Jennifer Lopez došla je na školsku priredbu Benove djece na kojoj je bila i njegova bivša supruga Jennifer Garner. Lopez i Ben Affleck imali su vjenčano prstenje na ruci, a snimili su ih fotoreporterti kako ozbiljno razgovaraju. Tijekom večeri Affleck je opet snimljen u noćnoj vožnji. Sad je već skinuo vjenčani prsten. 

- Gotovo je - kažu upućeni. 

Pjevačica i glumac u posljednje su vrijeme išli na bračno savjetovanje, no to očito nije polučilo uspjeha. Glumac je štoviše rekao prijateljima da ne voli ići na bračno savjetovanje.

"Ben, do neke točke, vjeruje u terapije i spreman je sudjelovati u svemu otvorenog uma, iako zapravo mrzi cijeli taj ponižavajući proces. On nikada neće mjeriti uspjeh ovoga braka s onim što se događa u ordinaciji terapeuta. Također ima veću toleranciju za sukobe i borbu od prosječnog muškarca", rekli su upućeni.

image
Robyn Beck/Afp

Prijatelji bliski Afflecki rekli su da ne treba njega ovaj put kriviti za prekid. Navodno se osjeća zapostavljeno nakon što se Lopez posvetila poslu odnosno pripremi nadolazeće turneje. 

Strani mediji prenose kako par već tjednima ne živi zajedno, odnosno kako se Ben iselio iz njihovog doma. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u srpnju 2022., dva desetljeća nakon što su otkazali zaruke i godinu nakon što su svojoj vezi odlučili dati još jednu priliku. Mjesec dana kasnije obnovili su zavjete u Georgiji, a lani su kupili vilu vrijednu 60 milijuna dolara u Beverly Hillsu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 19:36