StoryEditorOCM
Showbizjača nego ikad

Indira Levak mjesecima nakon odlaska iz Colonije otvoreno i iskreno: Imam još puno toga ispričati!

11. studenog 2017. - 17:33
indira.JPG

Promjene iz čovjeka uvijek na svjetlo dana izvuku neku novinu.

Pjevačica Indira Levak, koja je prije pet mjeseci napustila Coloniju, primjerice, postala je tekstopisac, i time u novom estradnom poglavlju odmah opovrgnula sve one koji su smatrali kako u solo vodama neće lako izdržati bez dotadašnjeg Colonijina autora Borisa Đurđevića.

Indira je jaka žena, odmah je prionula na posao, već je izbacila prvi singl "Dođi", pokazala kako i dalje namjerava angažirano ploviti dance vodama. Bend je uvijek bend, kakav god da bio, njegova snaga frontmenu, u ovom je slučaju to bila Indira, uvijek čuva leđa. A onda je stigao one-lady show...

– Prezadovoljna sam kako se nastavila moja glazbena priča. A imam još puno toga ispričati. Novi izazov probudio je u meni novi žar, želju za stvaranjem.

Rezultat su autorski tekstovi, na što sam ponosna. U bendu svatko radi svoj dio posla i s vremenom se uljuljate u sigurnost, razmišljanje kako će netko nešto napraviti za vas, ali i vi za njih. Ne pokušavate se razvijati u više smjerova, jer točno znate svoju ulogu. Sada je sva odgovornost na meni, sve je rezultat samo moje odluke. Koliko je to teško, toliko je oslobađajuće i divno! Odlazak u samostalnu karijeru došao je u pravom trenutku, i to sada s odmakom mogu sa sigurnošću reći – veli Indira.

Indira ipak nije sama, ima svoj novi mali tim, u kojem joj je glavna snaga suprug Miroslav, zadužen za menadžerski dio posla. Kako kaže, on joj je oslonac u svemu, onaj koji joj svakodnevno olakšava život. Tu su i nezaobilazne atraktivne plesačice i DJ Markiz. Mala je to, ali i energična ekipa, zapravo postava koja je već godinama s njom u radnom zajedništvu.

– Jako je bitno da u poslu pokraj sebe imate osobu koja radi u vašem najboljem interesu, kao što je to moj suprug Miroslav. A tu je i moj tim, koji pokazuje da se zapravo ništa nije promijenilo otkada sam postala samostalna. Zapravo jest nešto, moj repertoar za koncerte sada je samo bogatiji, radim najbolje fešte na svijetu!

Pjevam uglas s publikom svoje nove pjesme, ali naravno, i sve one kojima sam udahnula život. I ostavila u njima svoj pečat punu 21 godinu… Tako da još uvijek "Oduzimam dah" – veli.

Uvijek ista

Raduje je što su joj pjesme odlično prihvaćene, a ponos joj posebice izaziva skladba "Dođi", za koju je napisala tekst. Veli i kako koncerata ima podosta, a s njima i svoju vjernu publiku, što joj je itekako dovoljan razlog za poslovnu sreću. Svjesna je kako publiku diže na svoj adrenalin, energiju, i zato ne namjerava žanrovski mijenjati dobitnu kombinaciju.

– Uvijek ću ostati ista. Ne možete dugo glumiti publici. Oni znaju tko sam ja i kakav je moj glazbeni senzibilitet.

Surađujem s Branimirom Mihaljevićem i mladim glazbenicima klupske scene, koji su prema mojim uputama i željama snimili odlične pjesme. Već imamo nekoliko njih koje su u procesu snimanja i jedva čekam da ih čuje publika. I sama već godinama pišem pjesme, ali nisam imala hrabrosti dati ih nekome da ih pročita i procijeni. Moj Miro me je ohrabrio i uvjerio kako publika zaslužuje čuti što ja mislim, osjećam. I eto, "Dođi" je moja debitantska pjesma, uvijek će biti posebna za mene.

Publika ju je odlično prihvatila. Kada je čujem na radiju, osjetim leptiriće u trbuhu! To je baš dobar osjećaj – otkriva Indira.

Radi i na novom albumu, u dogovoru s diskografskom kućom RTL Music trebao bi biti objavljen u travnju sljedeće godine. Na dobrom je putu s realizacijom, otkriva, no još ovisi o nekim čimbenicima kad će definitivno biti spreman za izlazak.

Što se tiče koncerata, ima ih toliko da se već osjeća, kaže, kao da je na turneji. I uza sve to stigne imati malo vremena i za svoje gušte, recimo za redovito vježbanje u kućnoj teretani, kružnim treningom četiri puta na tjedan. Osmislio joj ga je suprug Miro za njezine potrebe, kako bi izdržala tempo koncerata.

– Živim život sportašice, pazim što jedem, koliko spavam. Slobodnog vremena je malo, a kada ga imam, družim se s dragim ljudima, ili sam kod kuće i crtam namještaj. Volim dizajnirati i to me opušta, a posebna je sreća kad na kraju vidim gotov proizvod koji iziđe iz našeg proizvodnog pogona u Galovcu – veli Indira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 21:02