StoryEditorOCM
Showbizide u torino

Iduća tri tjedna u ‘Plesu sa zvijezdama‘ nećemo gledati dobro poznato lice? Razlog je opravdan, a za sve je ‘kriva‘ - Mia Dimšić

Piše Mozaik SD
26. travnja 2022. - 20:03

Krajem ovog tjedna hrvatska eurovizijska delegacija s predstavnicom Mijom Dimšić putuje u talijanski Torino na Eurosong. Pjevačica je prije puta u Italiju gostovala u studiju CMC televizije kod voditelja Dalibora Petka gdje je rekla tko još s njom putuje.

Tako će za koreografiju biti zadužen Igor Barberić, a Miji će se na pozornici pridružiti i plesači. S obzirom da je Barberić u ovom trenutku angažiran na Novoj TV gdje ga gledamo kao člana žirija showa 'Ples sa zvijezdama' izgledno je kako će ga zbog putovanja u Torino netko zamijeniti u sudačkom stolcu - i to možda već ove nedjelje.

image

Igor Barberić

Darko Tomas/Cropix

- Jako me veseli moja nova uloga u Plesu sa zvijezdama, gledam to kao logični produžetak moje dosadašnje funkcije kreativnog direktora showa. Kao netko tko i inače nadgleda nastupe i savjetuje kandidatima kako da poboljšaju svoje izvedbe, ocjenjivanje primijenjenog ili njihovog napretka bit će kao ocjena učitelja nakon zadaće - rekao je prije početka showa Barberić.

Mia je kod Petka kazala da će eurovizijski nastup biti drugačiji od onog na Dori i pratiti tekst pjesme.

- Još nisam svjesna da sljedeći tjedan idemo, brzo je proletjelo sve. Uzbuđena sam, ali rekla sam sebi moraš se opustiti i uživati u tom trenutku, koji je jednom u životu. Od sebe očekujem mir. Naravno da bih htjela ući u finale, ali ako i ne bude finala, bit će ok. Smatram da bih bila gubitnik da na taj način razmišljam i da je to jedino mjerilo mog uspjeha. Onda sam već sad izgubila i mogu otići kući i prije nego što sam otišla - mišljenja je Mia.

image

Mia Dimšić

Matija Djanjesic/Cropix

Za njezin kostim zadužen je dvojac iz Elfsa, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, koji su joj namijenili kreaciju u boji kakva još nije viđena na Eurosongu.

- Analizirao sam sve nastupe u proteklih 15 godina, i ovakve boje nije bilo - rekao je Ivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 21:55