StoryEditorOCM
ShowbizNova TV

I splitski klaun bori se za prolaz u finale ‘Supertalenta‘: večeras je druga polufinalna epizoda gledanog showa s devetero natjecatelja od kojih samo troje mogu ići dalje

Piše MOZAIK SD
27. studenog 2022. - 13:05

Nakon što su u prvoj polufinalnoj epizodi pjevačica Farija Gaši, iluzionist Magic Leon i plesna skupina CAF Spliters zauzeli prva tri mjesta u finalu, ove nedjelje sljedećih devetero polufinalista stat će na pozornicu "Supertalenta" s ciljem da izbore prolaz u završnicu showa, u kojoj ima mjesta za ukupno 12 kandidata.

U drugoj polufinalnoj emisiji novu i još veličanstveniju koreografiju plesa na šipci predstavit će Mia Kuleš i Ivo Štrkljević, koji su svojim audicijskim nastupom pomeli pozornicu "Supertalenta" i izazvali lavinu pozitivnih reakcija te naposljetku osvojili Davorov zlatni gumb. Njihova je poruka o važnosti zajedništva, ljubavi i obitelji osvojila i inspirirala ne samo članove žirija, nego i gledatelje pred malim ekranima, a ovi plesni partneri jedva čekaju ponovno stati na pozornicu, s novom umjetničkom koreografijom koja će pokazati sve čari plesa na šipci.

Među polufinalistima u drugoj epizodi naći će se šarmantan i zabavan multi-voicer Mario Zovko, koji je publiku zadivio nevjerojatnom i nesvakidašnjom sposobnosti oponašanja brojnih balkanskih pjevača, a zabave neće nedostajati ni uz nastup splitskoga klauna Spartanka Smotanka, koji je svoju višegodišnju vojničku karijeru u potpunosti zamijenio klaunskom.

Novi set nevjerojatnih trikova s loptom priprema 18-godišnji majstor u freestyle nogometu Nemanja Pejčić, koji već nosi titulu prošlogodišnjega balkanskog prvaka u ovoj sportskoj disciplini. Nemanja je svoj talent brusio izvodeći nastupe na ulicama, a oduševljeni komentari žirija pokazali su da je stvoren za veliku pozornicu.

Posljednje pripreme za polufinale odvijaju se i među članovima plesnih klubova, a ove ćemo nedjelje vidjeti čak dvije skupine. Na veliku pozornicu vraća se plesni studio My Way, a svoju polufinalnu koreografiju predano uvježbavaju i članovi plesnog kluba Megablast, koji su od svog audicijskog nastupa do sada svojoj kolekciji pridodali još nekoliko nagrada s natjecanja u breakdanceu.

Za vrhunsku atmosferu u studiju pobrinut će se nasmijane, vesele i energične članice grupe Chicas iz Slovenije, koje su se već istaknule kao gospodarice dobre zabave, a novu pjesmu za polufinale marljivo priprema i mlada pjevačka nada Emma Uvalić. Od pjevača ćemo ove nedjelje vidjeti i nastup Kristijana Crnice, koji je svojom posebnom energijom i jedinstvenim stilom pjevanja osvojio velike simpatije žirija.

Koja će iduća tri kandidata osvojiti prolaz u finale showa, doznajte ove nedjelje na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. siječanj 2023 03:17