StoryEditorOCM
Showbizneprihvatljivo ponašanje

Htio je biti simpatičan, postao je iritantan! Pogledajte što je predstavnik Izraela učinio našoj Miji Dimšić, nije se jedino ona našla na udaru

Piše Mozaik SD
9. svibnja 2022. - 15:43

Trenutak s priprema za ovogodišnju Euroviziju u kojem je izraelski predstavnik Michael Ben David istrgnuo mikrofon iz ruku hrvatske mlade nade Mije Dimšić izazvao je lavinu reakcija na Redditu

Mia je upravo bila odradila intervju na tirkiznom tepihu te je, na zahtjev novinara, zapjevala svoju omiljenu eurovizijsku pjesmu iz ranijih godina, a David, koji joj se prvo pridružio, nasilno ju je prekinuo iščupavši joj mikrofon iz ruku. 'Give me the mic!' ('Daj mi mikrofon!'), viknuo je. 

- To je bezobrazno, čak i ako je šala - napisao je netko.

- Kako itko može misliti da je ovo normalno ponašanje? - dodao je netko drugi.

"Odvratno", "Kakav narcis", "Znam da neću glasati za njega"..., nižu se komentari.

- Mora naučiti kako granice funkcioniraju. Jedno je ponašati se zaigrano ili vrckasto, druga je stvar ponašati se bezobrazno - napisao je jedan 'redditovac'. 

David je zatim rekao Miji da ode jer je "ovo njegov trenutak", no uskoro se stao smijati i grliti je, iako je upitno koliko je njoj cijela situacija bila simpatična. "Šala, šala...", vikao je izraelski kandidat na odlasku.

Korisnici se zgražaju nad njegovim cjelokupnim ponašanjem, budući da ovo nije izolirani incident koji ga prikazuje u lošem svjetlu. Kako su mnogi istaknuli, David je glasan i nametljiv, ima neprimjerene šale, drugim se kandidatima unosi u lice, upada im u riječ, dodiruje ih i provocira. Voditelju je tijekom razgovora čak stao potezati i skidati zaštitnu masku.

Jednog je kandidata poljubio bez njegovog pristanka.

Malo je reći da Michael Ben David nije prikupio simpatije publike, iako se upravo tome nadao, već upravo suprotno - postao je vjerojatno najomraženiji natjecatelj ove sezone, ako je suditi po komentarima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2023 01:47