StoryEditorOCM
Showbiz‘iz moje škole‘

Hrvatska influencerica Nika Ilčić: Bivši je dobio zabranu prilaska, sad me ucjenjuje golim fotografijama

Piše MOZAIK SD
6. lipnja 2023. - 19:45

Srpski tiktoker  Marko Arsenijević osuđen je na Osnovnom sudu u Staroj Pazovi za obiteljsko nasilje prema vanbračnoj partnerici, hrvatskoj youtuberici i influencerici Niki Ilčić.

"Okrivljeni je pravomoćno osuđen, čekamo presudu, a što je najvažnije kod ovog krivičnog djela, izrečena mu je zabrana približavanja i komunikacije s Nikom u maksimalnom trajanju, kao što smo i predložili tužiteljstvu", rekla je za Blic odvjetnica Nike Ilčić.

"Ono što je jako važno jest da je podignuta svijest o nasilju u obitelji i da je u ovom slučaju nekoliko susjeda iz Nove Pazove pozvalo policiju i prijavilo ovo nasilje u trenutku dok se događalo. Jedan susjed im je čak došao na vrata prije policije i izveo Niku iz stana na vrijeme. To je za pohvalu", dodala je.

"Ucjenjuje me golim fotografijama"

Nika se zatim oglasila i videom, u kojem je otkrila da je bivši partner ucjenjuje objavom golih fotografija.

"Nisam mislila da će moje prvo obraćanje biti ovakvog tipa kakvog će biti. Mislila sam da se neću morati oglašavati ponovno, ali tako je kako je. Unatoč zabrani prilaska i uvjetnoj kazni, dobivam razne prijetnje i ucjene s nekoliko različitih strana, što je kazneno djelo za koje će isti odgovarati", rekla je.

‘Mentalno zdravlje na prvom mjestu‘

"Nitko drugi, samim time ni ja, nismo zaslužili da budemo prinuđeni da pazimo na to kako se oglašavamo na društvenim mrežama, kako moje privatne fotografije ne bi izašle u javnost.

Moje mentalno zdravlje mi je na prvom mjestu i smatram da su stvari sa kojima me se ucjenjuje ozbiljne i iskreno bit će mi lakše ako ih čujete od mene i da putem naučite iz moje škole", dodala je.

"Za početak imamo moje slike i videe u kojima nisam obučena jer su bile namijenjene mom bivšem dečku i našem privatnom chatu. Do sada je praksa bila da su bivši nažalost skloni dijeljenu takvog sadržaja, iz osvete valjda. Pa samim time mogu zaključiti da me čeka ista sudbina", objasnila je.

"Druga stvar su slike i videi koje su nastale prošle godine kada smo s njegovim društvom na odmoru na Ibizi, mislim pretpostavljate u kojem smjeru idem, a onima kojima nije jasno, nismo donijeli najpametnije odluke i koketirali smo sa supstancama koje su nažalost previše dostupne svima. I sramim se iskreno ovog mog postupka i glupa sam i neodgovorna", rekla je još.

"Posljedice mojih postupaka su se izmanifestirale u obliku materijala s kojima me netko danas ucjenjuje. A moji postupci su za svaku osudu i ne pada mi napamet da ih ponavljam, naučila sam svoju lekciju, vjerujte mi", kaže Nika.

"Također, što se tiče komentara da nisam objavila nikakve dokaze, nisam dužna objaviti dokaze na društvenim mrežama. Dovoljno je što je cijela situacija previše javno eksponirana. Internet je užasno mjesto i ne želim da me vidite i pamtite s povredama koje sam imala... Fizičke povrede koje sam imala, hvala Bogu, nisu trajne, a na psihičkim posljedicama ću morati raditi malo duže", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:44