StoryEditorOCM
Showbizšto zvijezde kažu

Horoskop za utorak: Blizanci u problemu sa susjedima, Vage se brane od napada, Vodenjaci teško kontroliraju osjećaje

Piše MOZAIK SD
4. srpnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Prilagodba će biti ključna za vas. Vi i partner morate shvatiti što možete dobiti jedno od drugog i na temelju odgovora donijeti odgovarajuće odluke. Nedovršene obaveze oduzet će vam puno vremena.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Brinut ćete se o izgledu, zdravlju i formi, no nađete li se u dobrom društvu, nećete odbiti dobru kapljicu i ukusne zalogaje. Bit ćete u prilici popraviti neke poslovne propuste. 

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Odnos sa susjedima će se blago zakomplicirati. Imat ćete osjećaj da ste u začaranom krugu. Jedan problem bit će tvrd orah, a nestrpljenje i nemir tjerat će vas da vučete krive poteze.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Dobro ćete reagirati u zahtjevnim situacijama intuitivno predviđajući što će se dogoditi. Vaše procjene bit će točne. S prijateljima ćete dogovarati izlet na more ili u vikendicu.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Odlučno ćete se pozabaviti ljubavnim temama ne dopuštajući drugima da se miješaju i govore vam što biste trebali raditi. Samci će upoznati nekoga tko će im se jako svidjeti.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Okolnosti će vam ići na ruku. Suradnici će vam pomagati i spremno učiniti ono što tražite od njih. Lako ćete pronalaziti prave riječi pa ćete okončati pregovore u svoju korist.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Mogli biste se naći u situaciji da se branite, čak i ako niste ništa skrivili. Postavite li se odlučno prema onima koji vas napadaju, lakše ćete se izboriti za ono što želite.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Partner će biti previše tvrdoglav i zaokupljen sobom, a vi željni njegove pažnje. Napravit ćete sve da ga oraspoložite, no ne bude li promjene, usmjerit ćete se na svoje potrebe.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Uspjet ćete dobro organizirati vrijeme i uskladiti različite obaveze. Ako želite poboljšati zdravlje i formu, morat ćete svesti na najmanju moguću mjeru svoje štetne navike. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Preplavit će vas nostalgija, a budete li joj se silom htjeli otrgnuti, postići ćete suprotan učinak. Mogli biste osjetiti neiskrenost u glasu pojedinca koji vam je dosad bio simpatičan.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Teško ćete kontrolirati osjećaje. U pogrešno vrijeme glumit ćete hladnoću ili otkriti emocije onda kad biste trebali biti oprezni. Izlazak s društvom popravit će vam raspoloženje.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Postavljat ćete brojna i nepotrebna pitanja svom izabraniku. Ne budu li ona najspretnije formulirana ili izgovorena najprikladnijim tonom, on bi ih mogao pogrešno shvatiti. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 19:39