StoryEditorOCM
ShowbizUZBUDLJIVA PROMOCIJA

Hollywoodska zvijezda Jessica Alba iznajmila segway u Dubrovniku, pa se zamalo slomila: Prilično sam avanturističkog duha...

Piše L.L., D.V.
11. lipnja 2019. - 23:17

U sklopu New Europe Marketa, medijskog događaja koji se održava u Dubrovniku od 10. do 13. lipnja, u prepunoj konferencijskoj dvorani Hotela Dubrovnik Palace gostovala je glavna zvijezda nove serije "LA’s Finest", Jessica Alba, koja je zajedno s kolegicom Gabriellom Union predstavila projekt i iznijela dojmove o Hrvatskoj i Dubrovniku.

Osim što imaju glavne uloge losanđeleskih detektivki, Alba i Union također su i izvršne producentice serije koju obilježavaju drama, akcija i komedija. 

"S glumom sam se prestala baviti prije deset godina. Odlučila se uključiti i kreirati kao producentica i biti iza kamere. Počašćena sam što se Gabrielle odlučila upravo za mene. Ne vidimo zapravo žene često u ovakvim ulogama i akcijskim scenama" - rekla je Alba koja je kao i Union u glumačkom svijetu skoro 20 godina. 

U prosjeku snimaju 16 sati dnevno te tako provode dosta vremena zajedno, što smatraju bitnim.

"Predivno je ići na posao s osobom kao što je Jessica koja brine za svakoga oko sebe. Smiješna je i spremna uvijek za avanture!" - ustvrdila je Union za koju je Alba pak istaknula kako je odlična u sportu.

"Nemojte joj dati košarkašku loptu jer će vas rasturiti! Nemojte je pokušavati nadmašiti u bilo kojem sportu! Ali je loša vozačica -" nasmijala se Alba.

Ona sama se danas u Dubrovniku pokazala lošom vozačicom, ali ne automobila.

Otkrila je kako je doživjela ludu epizodu kad je krenula razgledati uvalu Lapad.

"Poprilično sam avanturističkog duha, unajmila sam segway i umalo doživjela nezgodu u trenutku kad sam izgubila ravnotežu..." - ispričala je jedna od najljepših hollywoodskih glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 18:13