StoryEditorOCM
ShowbizU KOMI I KRITIČNO

Holivudsku glumicu trenutno održavaju na životu kako bi se utvrdilo može li postati donatorica organa; Obitelj Anne Heche nakon teške nesreće: ‘Nažalost, ne očekujemo da će preživjeti...‘

Piše Damjan Raknić/Jutarnji list
12. kolovoza 2022. - 08:17

Obitelj Anne Heche (53) rekla je da "ne očekuje da će glumica preživjeti" tešku prometnu nesreću koju je doživjela prošlog petka, javlja The Guardian.

Kako je prvotno prenio časopis People, Hecheina je obitelj rekla da je glumica pretrpjela "tešku anoksičnu ozljedu mozga" te da je se trenutno održava na životu kako bi se utvrdilo može li postati donatorica organa, piše Jutarnji list.

- Želimo zahvaliti svima koji su se molili za njezin oporavak te liječnicima i medicinskim sestrama koji su se za nju brinuli - stoji u izjavi obitelji.

image

Automobil Anne Heche

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Nažalost, Anne je u nesreći pretrpjela tešku anoksičnu ozljedu mozga i još je uvijek u komi u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti - rekla je glumičina obitelj.

Policija je u četvrtak rekla da istražuje je li Heche u trenutku kada je doživjela nesreću bila pod utjecajem supstanci koje ometaju normalno funkcioniranje čovjekova organizma.

image

Prometna nesreća Anne Heche

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Heche se prošlog petka automobilom zabila u jednokatnicu u četvrti Mar Vista u zapadnom dijelu Los Angelesa. Automobil se zapalio, a požar je ubrzo zahvatio i ukrasno grmlje kroz koje je projurila te građevinu u koju je udarila.

Požar koji je izbio gasio se sat vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. ožujak 2023 05:23