StoryEditorOCM
Showbiz‘TO SVI ZNAJU‘

Hari Mata Hariju je dugogodišnji porok ‘došao glave‘ bruje mediji: Posuđuje novac i diže kredit kako bi se iščupao...

Piše Scena SD
31. ožujka 2023. - 16:13

Hajrudinu Varešanoviću (62), sarajevskom pjevaču poznatijem pod umjetničkim imenom Hari Mata Hari, dugogodišnji porok je došao glave, piše alo.rs.

Kako navodi portal, Hari Mata Hari je zbog kockanja navodno "ostao bez ičega".

"Hari se godinama kocka i to znaju svi koji ga poznaju i koji su mu bliski. Počeo je iz zabave i nekako rekreativno, ali je vremenom postao ozbiljan ovisnik o ovom poroku. Ulog se povećavao kao i dobitak, ali mu u posljednje vrijeme sreća nije bila naklonjena pa je izgubio sve što je ikada na kocki dobio, ali i zaradio od pjevanja - ispričao je izvor blizak Varešanoviću za Alo!.

Kako se navodi u članku, problem je eskalirao za vrijeme pandemije koronavirusa, kada nije bilo nastupa ni koncerata, pa je pjevač, kako se navodi, više nego ikada posjećivao kockarnice i u njima tražio spas.

image

Fotografija sa splitskog koncerta Hari Mata Harija na Sustipanu

Mario Todorić/Cropix

"To mu je bila svakodnevna rutina. Znao je dobiti pozamašnu svotu novca, nekada je bio i na nuli, ali je izgubio kompas kad je poželio vratiti izgubljeno, pa je satima bio na ruletu. Priča se da je prokockao silne nekretnine koje je godinama sticao, te da je došao u fazu da novac posuđuje i diže kredit kako bi se iščupao iz dugova - tvrdi izvor koji je inzistirao na anonimnosti.

Priče da je Hari Mata Hari sklon kocki nisu novost ni u bosanskim medijima.

Pojedini portali su o ovome pisali još 2016. godine, ali je pejvač tada demantirao navode, ističući da se "uspjeh uvijek osporavao, te da se nikad nije praštao".

image
Mario Todorić/Cropix

Branili su ga tada i prijatelji, ističući kako " kocka nije njegov porok već zabava".

"Što je tu čudno, pa čovjek zaradi i ima pravo i zabaviti se. Da toliko novaca ostavlja u casinima, ne bi bio ovo što jest danas. Zna on gdje i kako treba uložiti novac, to pokazuje njegov uspjeh u poslu kojim se bavi" - govorili su njegovi bliski suradnici tada.

Novinari portala Alo! su pokušavali doći do Hari mata Harija, kako pišu, kako bi provjerili istinitost ovih navoda, ali se on nije javljao na telefon dostupan redakciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 11:27