StoryEditorOCM
ShowbizUSPONI I PADOVI

Hamdija iz Big Brothera objavio emotivne fotografije s vjenčanja prije kvarat stoljeća, pogledajte kako je izgledao

Piše MOZAIK SD
15. siječnja 2023. - 13:43

Hamdija Seferović, pobjednik druge sezone Big Brothera, sa suprugom Alisom slavi 25 godina braka. Tim je povodom na društvenim mrežama objavio niz fotografija njihove ljubavne priče, kojoj je usput priznao i uspone i padove.

‘Prije 25 godina rekao si da! A u tih 25 godina bilo je uspona i padova, kao i u svakom životu! Ali naša ljubav je ipak opstala i zahvalan sam na tome!‘, započeo je emotivni Hamdija.

‘Stvorili smo obitelj, dobili najveće bogatstvo, našu Aylin! Odgojili prekrasnu djecu! Hvala ti ženo na svemu i hvala ti Bože na takvoj obitelji! Sretna 25. godišnjica braka! Volim te, bebo moja!‘, napisao je Seferović, a čestitke su se nizale.

Na dan vjenčanja, prije četvrt stoljeća, Hamdija je imao dugu valovitu kosu, a Alisa je blistala u raskošnoj bijeloj vjenčanici.

Sudeći prema objavljenim fotografijama, zajedno su proputovali svijet, vole dobre izlaske, "selfije" u liftu i, naravno, unuku Aylin.

Hamdija je postao djed u 42. godini kada je njegova kćerka Lorena rodila djevojčicu. ‘Stvarno lijepa beba, moram priznati. Moja djeca nisu bila toliko lijepa, ali ovo je stvarno lijepo dijete i evo mi je živa i zdrava, to je najvažnije‘, rekao je tada oduševljeni Hamdija.

Priznao je i da je tetovirao datum svoje pobjede u Big Brotheru, 30. prosinca 2006. godine. Otkriva da je od osvojenih milijun kuna sagradio veliku kuću s jacuzzijem i saunom te pokrenuo posao. Od tih milijun kuna još uvijek živim, ali istovremeno u životu stvaram nešto što smatram vrlo pametnim ulaganjem novca, rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 07:52