StoryEditorOCM
ShowbizNOVI DETALJI

Gotovo dva tjedna nakon smrtonosne prometne nesreće Anne Heche u Los Angelesu, službenici su utvrdili uzrok smrti glumice

Piše Matea Sušac/Gloria
19. kolovoza 2022. - 09:21

Mrtvozornici su utvrdili uzrok smrti Anne Heche. Američka glumica umrla je od udisanja dima i toplinskih ozljeda koje je zadobila u automobilskoj nesreći 5. kolovoza, stoji u zapisima Okružnog odjela za medicinsku forenziku u Los Angelesu. Prema mrtvozorničkom uredu, druga stvar koja je pridonijela njenoj smrti je prijelom prsne kosti, piše Gloria.

Iako je njena smrt proglašena nesretnim slučajem, u zapisima se kao datum njene smrti navodi 11. kolovoza.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Naime, 12. kolovoza njena obitelj je potvrdila medijima da je Anne zakonski proglašena mrtvom, iako je njezino srce nastavilo kucati pomoću aparata za održavanje na životu u skladu s kalifornijskim zakonom kako bi Zaklada OneLegacy imala dovoljno vremena da pronađe primatelje koji bi odgovarali organima koje ona želi donirati.

Dva dana kasnije, Heche je skinuta s uređaja za održavanje života nakon što su identificirani primatelji organa, potvrdio je njezin glasnogovornik.

Heche je preminula samo tjedan dana nakon što se s Mini Cooperom zabila u kuću u Los Angelesu. Naime, vozilo se kretalo velikom brzinom prije sudara te se zapalilo se i zaustavilo unutar kuće.

image

Automobil Anne Heche

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon njezine smrti, 20-godišnji sin Homer Laffoon, kojeg je dobila s bivšim suprugom Coleyem Laffoonom, rekao je da svi osjećaju ogroman gubitak i tugu.

"Želim vjerovati da je moja majka sad prešla u vječnu slobodu", poručio je Homer te zahvalio obožavateljima na podršci u teškim trenucima.

"Zahvalan sam na vašoj ljubavi, kao i na podršci mog tate, Coleya i moje maćehe Alexi koji su i dalje moja stijena u ovim teškim trenucima", zaključio je, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2023 12:42