StoryEditorOCM
ShowbizU luksuznom stanu

Glumac i supruga s obitelji proveli nekoliko tjedana u karanteni, ne bez razloga: ‘Naša kći zarazila se još na početku epidemije...‘

Piše PSD
13. svibnja 2020. - 16:45

Matt Damon (49) i njegova supruga Luciana Barroso (44) objavili su u medijima kako je njihova 21-godišnja kći zaražena koronavirusom na početku epidemije koja još uvijek trese SAD, piše Daily Mail.

Njihova najstarija kćer, Alexia, odnosno Licijanina iz prvoga braka, zarazila se tijekom boravka u New Yorku gdje je na studiju. Ostatak obitelji, supružnici i njihove tri kćeri, 13-godišnja Isabella, 11-godišnja Gia i 9-godišnja Stella, protekle su tjedne proveli u samoizolaciji, otkrio je glumac.

Progovorio je o obiteljskoj situaciji nakon što su se neki mediji raspisali o tome kako uživaju u bajkovitoj izolaciji u stanu vrijednom 8 milijuna dolara u predgrađu Dublina, gdje su se zatekli tijekom snimanja Damonovog filma.

Oporavak 21-godišnjoj Alexiji nije bio jednostavan, a obitelj je njeno zdravstveno stanje pratila otpočetka. Zabrinuti su naročito bili zbog kontakata sa starijim članovima u obitelji.

- Bojali smo se za Lucynu i moju majku, opasno je za njihovu generaciju. Mislim da je sad već svima jasna poruka, većina onih koje znam boravi u izolaciji i društveno se distanciraju od prijatelja. Tu je i briga za higijenu i pranje ruku - ovo je strašno, naročito za naše roditelje... - izrazio je glumac brigu u medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 22:27