StoryEditorOCM
ShowbizJohn Travolta

Glumac čiju obitelj su obilježile brojne tragedije proslavio rođendan najmlađega sina, ovo je prvi na kojem nema njegove majke

Piše PSD
29. studenog 2020. - 15:56

Glumac John Travolta objavio je na svom Instagram profilu fotografiju s najmlađim sinom Benom koji je proslavio prvi rođendan bez majke. Kelly Preston, Travoltina kolegica i supruga preminula je u lipnju ove godine nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke, piše Showbizz.

-Sretan 10. rođendan mom predivnom Benu! Volim te, napisao je 66-godišnji glumac u opisu fotografije na kojoj svoga sina drži u naručju.

Ben, odnosno Benjamin je najmlađe od Travoltine troje djece iz braka s preminulom glumicom. Međutim njihov život i ranije su obilježavale tragedije. Najstariji sin Jett Travolta koji bi danas imao 28 godina poginuo je 2009. u užasnoj nesreći tijekom obiteljskog ljetovanja na Bahamima. 

Nakon toga je vozač hitne pomoći koja je došla prevesti 16-godišnjaka u bolnicu pokušao ucjenjivati glumca za nevjerojatan iznos od 25 milijuna dolara prijeteći da će u protivnom otkriti dokaze koji pokazuju da je on odgovoran za sinovu smrt. Pretpostavljalo se da Travolta kao scijentolog nije htio pružiti Jettu medicinsku skrb koja bi ga spasila ili barem to nije učinio na vrijeme. Naposljetku su optužbe odbačene, a obitelj je otvorila fondaciju na sinovo ime i njemu u čast.

Par ima i jednu kćer, Ellu Bleu Travolta, koja ima 20 godina, a glumac je vrlo posvećen otac i provodi mnogo vremena sa svojih dvoje djece posebno otkako mu se žena razboljela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 21:17