StoryEditorOCM
ShowbizTeški trenuci

Glazbenik koji je vozio Šabana Šaulića bori se za život: stravičan udarac bio je koban za pjevača, krivac se u policiji pravdao da je izgubio kontrolu

18. veljače 2019. - 10:21
saban

Automobilska nesreća u kojoj je u nedjelju rano ujutro poginuo pjevač Šaban Šaulić, u tešku je životnu opasnost dovela još jedan život, javlja Blic.

Unatoč napisima u medijima, čini se da vijest kako je vozač automobila u kojemu je bio Šaulić, Mirsad Kerić (43), nije podlegao ozljedama. Njegov sin objavio je kako se liječnici još uvijek bore za očev život.

Video pokazuje silinu udarca: vozač Mazde koja je usmrtila Šaulića bio je navodno pijan i bez vozačke dozvole

Šaulić je zadobio po život teške ozljede, a treći putnik u neprepoznatljivo smrskanom Seatu, Šaulićev kum Slobodan Boban Stojadinović, nije životno ugrožen.

Vozač Mazde koji se zabio u automobil u kojemu je do aerodroma putovao Šaulić sa suradnicima, pokušao se u policiji opravdati da nije kriv, a potom je priznao da je izgubio kontrolu nad vozilom - od siline udarca oba su se zabila u ogradu. Upravljao je vozilom pijan i bez vozačke dozvole.

U informacijama koje je podijelila njemačka policija stoji i da je 34-godišnji vozač Mazde udario najprije na mjesto suvozača gdje je sjedio Šaulić, od čega je ovaj na mjestu preminuo, no udarac je u životnu opasnost doveo i drugog putnika na prednjem sjedalu vozila.

Šaulićeva obitelj i djeca, Sanela i Mihajlo, nekoliko sati nakon primljene tužne vijesti uputili su se u Njemačku. Pjevač će biti pokopan u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 08:21