StoryEditorOCM
Showbizdug oporavak

Gdje je nestala glumica Vanessa Radman? Doživjela je krah braka, nakon teške ozljede na snimanju ostala bez angažmana

Piše SCENA SD
3. listopada 2023. - 20:45

Glumica Vanessa Radman prije nekoliko godina bila je zvijezda najpopularnijih hrvatskih sapunica, no nakon ozljede koju je doživjela 2013. godine na snimanju, odjednom je nestala.

Ovoga ljeta kolega glumac Ivica Zadro objavio je tek jednu fotografiju s Vanessom. Vidljivo je da se glumica posljednjih godina nije puno promijenila.

Tijekom snimanja serije ‘Zora dubrovačka‘, podsjetimo, Vanessa je 2013. godine teško ozlijedila kralježnicu, nakon čega se dugo oporavljala. 

Vanessa se na kraju odlučila vratiti u Köln, u kojemu je živjela do glumačkih angažmana u Hrvatskoj.

Doživjela je i krah desetogodišnjeg braka s njemačkim scenografom Timom Pannenom. Zbog nesretnog je događaja ostala bez angažmana u seriji i prošla čak 50 tretmana fizikalne terapije, a vratila se i na svoju njemačku adresu u Kölnu u kojemu je živjela do glumačkih angažmana u Hrvatskoj.

Glumila je u TV serijalu ‘Ponos Ratkajevih‘ u kojoj je utjelovila Židovku Lisu Cohen. Imala je uloge i u drugim hrvatskim sapunicama i telenovelama ("Zakon ljubavi","Obični ljudi","Pod sretnom zvijezdom").

Oporavak dugo trajao

- Tu uloga sam doista voljela, a tumačeći je, imala sam priliku ugraditi i nešto svojega u njezin karakter. Ne razlikujem rad između sapunice, telenovele, ozbiljne serije, teatra, filma..., ali u tu sam ulogu potpuno unijela sebe. Lisu sam igrala za sve izbjeglice, one koji su bili u nekoj teškoći, u ratu... - kazala je Vanessa 2015. godine za Slobodnu na "Hrvatskoj noći" u Frankfurtu, u kojoj je uživala s ocem Momirom i sestrom Mašom.

- Nakon ozbiljne ozljede na radnom mjestu u Hrvatskoj bilo mi je potrebno dosta vremena za oporavak. Evo, sada sam se, Bogu hvala, oporavila, ali trajalo je. Svemu, pa i našim nedaćama, dođe kraj. Tu sam nešto već snimala poput ovdašnje inačice serije "Zabranjena ljubav" u koju su me zvali dok sam još bila u Hrvatskoj. Bila bi to jedna od uloga koje traju da je nisu ubrzo ugasili. Ta je serija u Njemačkoj trajala jako dugo, ovo je, čini mi se, bila deseta sezona i format se očito potrošio – objasnila je.

-  U Hrvatskoj bih uvijek rado glumila, ali na moju veliku tugu i žalost nisam više u Zagrebu. A kad je meni tamo tako lijepo... Malo sam i romantična i blesava po tom pitanju, volim rodnu grudu, volim svoj kraj, ljude i prirodu. Ne želim filozofirati, ali stvarno nismo svjesni koliko je lijepa naša zemlja – zaneseno je rekla Vanessa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 08:13