StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAV U STUDIJU

Ganuta Danijela u zanosu grlila Bojana, Battifiaca je sprdao da se ponaša kao Kolinda s nogometašima! ‘Kitarović je bila prva...‘

Piše MOZAIK SD
19. studenog 2022. - 21:58

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić zatvorili su prvi krug finala 11. sezone showa Zvijezde pjevaju pjesmom "Preko ruba vremena".

Marko Tolja kazao je da razočaran izborom pjesme, očekivao je neku drugu Bojanovu. Matei je rekao:

“Ti si se odazvala, u pidžami doduše, ali si se odazvala”... - komentirajući Mateinu odjeću.

Danijela Martinović se nadovezala: “Nisam imala osjećaj da si pozvana u ovu pjesmu, nego da si oduvijek dobrodošla. I savršena ti je ova satenska pidžama. Bojane, od početka imam potrebu tebe zagrlit, molim te dođi da te zagrlim!”

Bojan je otišao do Danijele da se zagrle, pa su se svi počeli međusobno grliti, na što je Mario Battifiaca krenuo sprdati Danijelu da se ponaša kao Kolinda Grabar Kitarović s nogometašima, a onda je pozvao Mateu da je zagrli pa otišao do voditeljice Barbare Kolar i zagrlio i nju.

Matei je komentirao: “Ti i Bojan ste idealan par, Matea je pokazala u startu da barata materijom, no ona je veliki radnik i kad Matea da sve od sebe, Bojan je kao apaurin koji to smiri. Prekrasno putovanje koje je završilo u pidžami!” zaključio je.

U superfinalu su ostali influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić i novinarka Matea Šeparović i Bojan Jambrošić, a Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja ispali su iz daljnjeg natjecanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2023 18:29