StoryEditorOCM
ShowbizSTVARNI ŽIVOT

Franka Batelić: Svaki brak zbog djece nekada pati, uznemirili su me naslovi da nam je brak u krizi. Zahtjevno je...

Piše Scena SD
27. travnja 2023. - 08:35

Svake nedjelje u žiriju "Plesa sa zvijezdama" pjevačica Franka Batelić odiše glamurom i nevjerojatnom energijom, a s lica ne skida osmijeh.

No kada se ugase kamere, Franka se vraća u svoju rutinu, dane provedene u trenirci, piše Gloria.

Noć prije intervjua za Gloriju, spavala samo tri sata, jer je snimanje "Plesa sa zvijezdama" trajalo dokasno, a oko četiri ujutro počeli su je buditi šestomjesečna kći Greta i trogodišnji sin Viktor.

image

Franka u društvu kolega iz žirija showa "Zvijezde pjevaju", Igora Barberića i Larise Lipovac Navojec

Ranko Šuvar/Cropix

Unatoč tome, na snimanje je stigla prije dogovorenog termina, sa šminkom i frizurom poput prave profesionalke. Uglavnom vrlo zatvorena kada je privatni život u pitanju, Franka prvi put za novi broj Glorije otvoreno govori o braku s pomoćnim trenerom Hrvatske nogometne reprezentacije Vedranom Ćorlukom, koliko uživa u majčinstvu, ali i da je djeca ponekad dovode do ludila.

"Viktor je povukao karakter na mene, radoznao je, ne prođu dvije sekunde da ne priča. Greta ima Vedranov karakter, on je bio mirnija beba", otkrila je Franka i dodala kako je svakodnevno dovode do ludila, posebno sad kad ih je dvoje.

image

Franka Batelić Ćorluka i Larisa Lipovac Navojec

Ranko Šuvar/Cropix

"Naravno da me nekad dovedu do ludila, ali mislim da je to apsolutno normalno. No, naučila sam sama sebe smiriti prije nego što reagiram, jer što burnije reagiram, nastaje veći kaos", kroz osmijeh priznaje pjevačica.

Priznaje i kako se apsolutno sve promijenilo u njezinom životu otkako ima dvoje djece - i život i prioriteti.

"Iako sam sebi na zadnjem mjestu i imam vrlo malo vremena za sebe, otkako smo dobili Viktora i Gretu, moji osobni problemi postali su minorni, iskreno uživam u majčinstvu, sretnija sam, moje emocije su još snažnije" - rezimira.

image
Josip Moler/Cropix

Priznaje da otkako se Greta rodila teško nalazi trenutke za sebe, pa joj je nekad vrhunac dana odlazak u dućan ili na tržnicu. Cijelu situaciju uvelike olakšava činjenica da njezin suprug ima posao koji mu omogućava da provodi dosta vremena s djecom, pa dok ona radi, on preuzima djecu i kućanstvo.

Priznaje i kako zbog djece brak ponekad pati.

image

Vedranovo i Frankino vjenčanje u istarskim Balama 2018. godine

Goran Šebelić/Cropix

"Naravno, svaki brak zbog djece nekada pati. Morali smo naučiti živjeti na drugačiji način, da više nismo samo nas dvoje, uhodati se u dinamiku novog života", govori Franka i otkriva kako su je najviše uznemirili napisi da im je brak u krizi, piše Gloria.

image

Na CMC festivalu u Vodicama prije dvije godine

Nikša Stipaničev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:30