StoryEditorOCM
ShowbizSUROVA REALNOST

Elon Musk opisao svoj tjedan u kojem radi više od 120 sati i spava u uredu: ‘Tu bol ne želim nikome‘

Piše MOZAIK SD
9. veljače 2023. - 22:14

Elon Musk je opisao u jednom prošlogodišnjem intervjuu kako izgleda njegov radni tjedan nakon preuzimanja Twittera: ‘Odem spavati, probudim se, idem raditi, idem spavati, probudim se, posao… i tako sedam dana u tjednu‘, piše zimo.hr. Nedavno je na taj članak reagirao s tvitom: ‘Posljednja tri mjeseca bila su iznimno teška… tu bol ne želim nikome‘.

S obzirom na to da je premašio 50 godina, jasno je kako i fizički i psihički teško može izdržati tjedan u kojem većinu vremena - čak više od 120 sati tjedno provodi na poslu, često i spavajući u Twitterovom uredu u San Francisu.

Musk je rekao kako je morao tako živjeti i raditi kako bi spasio Twitter od bankrota i pri tome i dalje zadovoljavati osnovne dužnosti u Tesli i SpaceX-u. 

Od kada je preuzeo Twitter, morao je donijeti brojne teške odluke. One najteže uključuju brojne otkaze, a tada je komentirao kako kompanija nije daleko od bankrota. Sada je situacija, barem što se financija tiče, bolja, no kompanija i dalje nije “financijski zdrava”.

Osim što takav način života mentalno iscrpljuje, Musk ima sve većih problema i s bolnim leđima i vratom. Ti problemi nisu novi, a dodatno su se povećali posljednjih mjeseci koje, ako izuzmemo spavanje, provodi isključivo radeći, piše zimo.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 07:58