StoryEditorOCM
Showbiz‘NISAM ZAHTJEVNA‘

Ecija Ivušić otkrila kad se udaje i tko će joj kreirati vjenčanicu: Bit će to na otočiću pored Korčule, teško se uopće dođe do njega. Smirila sam se, lijepo mi je

Piše Mozaik SD
6. svibnja 2022. - 21:38

Voditeljica i influencerica, atraktivna Ecija Ivušić, ne skriva koliko uživa otkakao je ušla u mirnu i spokojnu fazu života. privatno i poslovno.

Srce je poklonila bubnjaru benda "Pravila igre", Goranu Beloševiću, inače i event manageru, a mnogi ih opisuju kao jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Vršnjaci, 35-godišnjaci, prošle su se godine zaručili, a ove se spremaju stati pred oltar.

"Smirila sam se, raspoređujem sama svoje vrijeme i jako mi je lijepo. Mirna sam sama sa sobom, tome pridonosi i to da sam privatno u jako dobroj fazi, odnosno najboljoj ikada.

Kada se sjetim nekih faza svoga života u kojim sam kaosima bila, recimo kada sam radila na radiju i tog stresa koji proizlazi iz postavljenih rokova, ne bih se voljela vratiti u to vrijeme“, ispričala je Ecija u razgovoru za rtl.hr.

U medijima se nedavno pojavila informacija kako je njihova svadba bila odgođena zbog koronavirusa, no plavokosa Korčulanka to demantira.

"Svadba je u devetom mjesecu. Lagano sam počela s pripremama, možda već i kasnim. Bit će na  Korčuli i još jednom otočiću pored, gdje će biti ceremonija jer je taj otok slabo naseljen. Tamo nema automobila, teško se uopće dođe do njega.

Bit će to svadba privatnijeg karaktera, neće biti previše ljudi, nadam se da ćemo se uspjeti izorganizirati do kraja i na vrijeme“ rekla je.

Otkrila je i kako će odjenuti kreaciju domaćeg dizajnera.

"Vjenčanicu sam pronašla. Radi ju naš poznati dizajner Boris Pavlin. Odlučila sam se za njega jer volim njegove krojeve, i u prijašnjim kolekcijama večernjih haljina uvijek mi je bio odličan. Sve smo se dogovorili i možete ga pitati – mislim da sam najmanje zahtjevna mladenka ikada!"  zaključila je s osmijehom.

Koliko je sretna u svojoj ljubavnoj vezi, Ecija je otkrila i u statusu, kojim je na Instagramu jučer čestitala godišnjicu svome dragome.

"Kažu da se prve pamte i neka je tako, ali ono što ja pamtim je da je meni sve sljedeće s tobom bilo uvijek još ljepše. Prva pusa je bila dobra, ali svaka sljedeća još bolja. Prvo volim te je bilo slatko, ali ono posljednje puno posebnije. Tako da ne sumnjam da će nam i svaka sljedeća godišnjica biti još zrelija i bolja.

U ovih godinu dana ispunili smo i savladali razne ciljeve. Školski i po svakom pravilu. Od zajedničkog života do sigurne plovidbe prema bračnoj luci. Ljubav nas je do ovdje dogurala i sigurna sam da će nas dogurati do još mnogo predivnih ciljeva, a s toliko “goriva” u našim srcima, nimalo me nije strah stati na gas.

A prvi sljedeći gas je sada na večeru prema istom mjestu u kojem smo bili prije točno godinu dana, samo što me ovoga puta nećeš poslije odvesti doma, nego ćemo zajedno otići našoj kući.

Eto ljubavi, baš sve je kako triba i bit će još puno ljepše. Volim te najviše na svijetu, sretna nam naša prva mrva…5.5.2021. ❤️" - napisala je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 06:28