StoryEditorOCM
Showbiz'NEMA LABAVO'

Dug je bio put do željenog stasa: Indira otkrila brutalni ritam svoje borbe protiv neželjenih kila, treningom šokirala i poznata lica

Piše M.K.
24. kolovoza 2017. - 16:14

Nebrojeno su puta novinari u posljednjih nekoliko godina hvalili istesanu figuru Indire Levak, a bivša pjevačica Colonije uistinu je doživjela sveobuhvatnu i kompletnu tjelesnu preobrazbu.

Naravno da se rezultati nisu postigli preko noći, kao što se ne mogu ni održati ležernim pristupom i opuštanjem. Pogotovo kad ste osoba koja je gurman po genskom zapisu i koja obožava prehrambene blagodati rodnog kraja, o čemu je puno puta Indira govorila.

Pa da bi se moglo uživati u čvarcima i kobasicama i svaki put odjenuti željenu usku haljinu, potrebno je itekako sagorjeti unesene kalorije. A kako to ona svakodnevno radi, Indira je pokazala u videu kojeg je objavila na Instagramu. Doduše u ubrzanoj verziji, ali to ne umanjuje intenzitet i zahtjevnost vježbi.

Viđeno je iznenadilo i Dubravku Cetinski, suprugu Tonyja Cetinskog, koja je impresionirano komentirala: Kakav trening! nema labavo...

 


 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 23:33