StoryEditorOCM
Showbizpromjene na HRT-u

Doris Pinčić dobila ‘konkurenciju‘: doznajemo da se u ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ vratila stara voditeljica, svi su u ekipi sretni što je ponovno s njima

Piše Vinko Paić
9. prosinca 2021. - 22:29

Nekadašnja voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Ivana Debeljak od 1. prosinca je, doznajemo, opet dio jednog od najdugovječnijih projekta HRT-a čija je šefica Ana Milić, supruga Gorana Milića.

Ova simpatična Slavonka koju su gledatelji jako dobro prihvatili posljednje je dvije godine provela u odjelu Novi mediji, a sada je opet u emisiji gdje je prvo počela raditi kao reporterka, dok je kasnije postala i voditeljica. Njezin iznenadni odlazak iz 'Dobrog jutra' rastužio je mnoge gledatelje koji su često na društvenim mrežama zazivali Ivanin povratak, a ekipa emisije, doznajemo, oduševljena je njezinim povratkom.

Uz Davora Meštrovića, Mirka Fodora, Ognjena Golubića i Vicka Dragojevića žensku postavu voditelja trenutno čine Zlata Muck Sušec, Maja Ciglenečki i Doris Pinčić. Vodstvu kuće često se spočitava zašto su iz emisije maknuli stare voditeljice.

image
Voditelji emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'
Neja Markicevic/Cropix

Inače, Ivana Debeljak je u televizijskim vodama od 2008. godine. Slavonka iz mjesta Feričanci radila je u emisijama poput 'Potrošačkog koda', 'Vijesti iz kulture', 'Riječ i život', 'Mir i dobro', 'Evergreen' i 'Rizzi bizzi'. Neko je vrijeme bila i na CMC televiziji i RTL-u. U osnovnoj je školi svirala tamburicu i klavir te godinama pohađala satove plesa.

image
Ivana Debeljak
Privatan album

- Uvijek vidim ono što sam mogla bolje. No jako volim čuti objektivno mišljenje i posebno konstruktivne kritike drugih. Ako ih ne dobijem, onda pitam mamu, jer je ona ta koja sve pomno prati i uvijek mi iskreno kaže što joj bilo okej, a što nije, dok recimo tati sve uvijek bude dobro. A sestra je ipak moja najveća podrška. Roditelji su, koliko god da im nije bilo drago što sam odabrala ovaj posao, ipak uvijek uz mene. I više mi ni ne govore da promijenim posao, jer kad vide da je ipak to ono što me najviše usrećuje, sretni su i oni, kazala je jednom voditeljica čiji će povratak u 'Dobro jutro' zasigurno razveseliti vjerne gledatelje ove HRT-ove emisije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 03:19