StoryEditorOCM
ShowbizARCHIJEV ROĐENDAN

Dok je London na nogama zbog krunidbe Charlesa, evo što se zbiva u domu Meghan Markle

Piše Kruno Petrinović/Gloria
6. svibnja 2023. - 11:25

Archie Harrison Mountbatten-Windsor ili jednostavno Archie, sin Meghan Markle i princa Harryja, danas, na dan djedove krunidbe u Londonu, slavi četvrti rođendan. Njegov otac, princ Harry otputovao je u Europu, a njega u Kaliforniji čuva mama Meghan Markle koja je rođendansku proslavu organizirala sutra, kako bi s cijelom obitelji - mamom, tatom i sestricom - puhao svijećice na torti i otvorio rođendanske darove, piše Gloria.

Princ Harry je, naime, u London stigao jučer komercijalnim letom American Airlinesa, a u svojoj domovini ostat će manje od 24 sata. Kako se očekuje princ Harry se već danas vraća svojoj obitelji u Montecito, jer na krunidbi svoga oca, kralja Charlesa III., nema nikakvu formalnu i protokolarnu dužnost, jer više nije djelatni član kraljevske obitelji i nema pravo ni na kakve privilegije i počasti.

image

Prva fotografija Archieja Harrisona Mountbattena-Windsora s roditeljima

DOMINIC LIPINSKI/AFP/PROFIMEDIA

Zbog toga je zamoljen da se u westminsterskoj opatiji pojaviti u dnevnom odijelu, a ne u svečanoj vojnoj odori kakve će nositi sudionici svečane krunidbene povorke od Buckinghamske palače do Westminstera. U zbornoj crkvi njegovo će mjesto, pak, biti uz sestrične, princeze Eugeniju i Beatricu.

Zbog zategnutih odnosa u obitelji maleni Archie ove godine još nije dobio nijednu čestitku od svoje rodbine iz Velike Britanije, niti od djeda Charlesa, niti od strica Williama i strine Kate Middleton. Archie je sa svojim roditeljima iz Velike Britanije preselio u Los Angeles u Kaliforniji u ožujku 2020., gdje žive na elitnoj adresi u kalifornijskom gradiću Montecito.

image

Princ Harry i Meghan Markle sa sinčićem Archiejem

DOMINIC LIPINSKI/AFP/PROFIMEDIA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:32