StoryEditorOCM
ShowbizGUŽVA U TEATRU

Dočekao je s buketom ruža: Momčilo Otašević u svoju je Jelenu ludo zaljubljen kao prvog dana

11. listopada 2019. - 14:53
Jelena Percin

Svečana premijera predstave Nuspojave okupila je brojna poznata imena poput Daniele Trbović, Mare Bratoš, Zorana Vakule koji je došao sa suprugom Lavandom i mnogih drugih.

Riječ je o scenskoj adaptaciji humoreski Woodyja Allena, u kojoj jednu od glavnih uloga igra Jelena Perčin.

Tridesetosmogodišnju dubrovačku glumicu iz publike je bodrio suprug, crnogorski glumac Momčilo Otašević (29), koji je dragu nakon uspješne izvedbe nagradio buketom crvenih ruža.

Jelena i Momčilo svoju vezu okrunili su brakom u svibnju prošle godine, a čini se da su zaljubljeni kao prvog dana. Tri mjeseca nakon vjenčanja dobili su kćerkicu Mašu.

Jelena iz prvog braka s Kristijanom Babićem ima devetogodišnju kćerkicu Lotu. Glumica je sinoć izgledala neodoljivo u crnoj uskoj haljini bez naramenica koja je istaknula njenu vitku liniju.

U trendi kombinacijama pojavile su se i glumice Katarina Baban i Lana Gojak koja je na predstavu je došla bez muža Siniše Bajta, za kojeg se udala u kolovozu nakon devet godina veze. 

Predstavu su ovacijama nagradili i glumci Goran Grgić, Dražen Čiček, Lana Gojak i Matija Prskalo, a atmosferu s druženja možete pogledati u našoj galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 20:00