StoryEditorOCM
Showbizsrpski glumac

Dobili smo Sergeja Trifunovića dok je bio na policiji: ‘Drndaju me brate! Neka me luđakinja prijavila...!‘

Piše Vinko Paić
8. rujna 2023. - 21:10

- Još uvijek me drndaju, evo me ovdje na policiji - rekao nam je srpski glumac Sergej Trifunović nakon što smo ga uspijeli dobiti.

Zamolili smo ga da nam ispriča što se dogodilo.

- Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, jeb.. ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi... - rekao je glumac.

Upravo u trenutku kad smo ga pitali je li vrijeđao policajce veza se prekinula.

image

Sergej Trifunović

Andjela Scepanovic/Cropix

Podsjetimo, kako je kolega Didić izvijestio, splitski policajci danas su nešto prije 19 sati priveli poznatog glumca Sergeja Trifunovića. On je na splitskom Kašteletu šetao svog psa tako da je to smetalo građanima koji su ga prijavili. Doznajemo da je u pitanju njemački ovčar s kojim se Trifunović igrao i zanemarivao primjedbe prolaznika i građana koji su onda bili primorani zvati policiju. 

Skandal na poznatoj splitskoj plaži: građani prijavili srpskog glumca, on vrijeđao i omalovažavao policajce

Po dolasku policajaca Trifunović ih je počeo vrijeđati i omalovažavati što je iziskivalo policijsku intervenciju te je na kraju doveden u postaju. Prijavljen je zbog dva djela, držanja životinje bez nadzora i vrijeđanja policijskih službenika zbog čega je priveden na splitski Prekršajni sud gdje daje iskaz. 

image

Sergej Trifunović

Boris Kovacev/Cropix

Glumac je inače poznat po često skandaloznom ponašanju, a evo što nam je srpski novinar Milan Popović s TV Pinka kazao o tome.

- Sergej je poznat kao "Bad Boy", ti ekscesi koje radi postali su dio njegovog identiteta i šarma. Istina je da je u posljednje vrijeme sve učestalije i iritantnije, ali svatko od nas bira kako će se ponašati prema ljudima i životinjama. Nije mi baš jasno je li na spomenutoj plaži zabranjeno boraviti sa psom, što ne mijenja činjenicu da se napad na službenu osobu treba tolerirati jer se radi o poznatoj osobi. Štoviše, Sergej je ozbiljan glumac i čovjek u zrelim godinama, nedopustivo je da sebi dozvoljava ovako primitivne javne nastupe - zaključio je Popović.

Jovan Mladenović s portala Nova.rs smatra kako je svaka vrsta nasilničkog i neprimjerenog ponašanja za osudu.

- Naravno, ostaje na istražnim tijelima da utvrde što se točno dogodilo. Svakako, bilo kakav oblik nasilja s njegove strane nije rješenje, pogotovo ako se u neku zemlju dolazi kao turist. Ako se određeni broj ljudi požalio da se boji psa, i to treba shvatiti jer nismo svi isti i koliko god poznavali svog ljubimca uvijek se može dogoditi neka nepredviđena situacija - kazao je Mladenović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 11:40