StoryEditorOCM
ShowbizSVI TRAŽE SVOJE

Djeca Cece Ražnatović otišla daleko od nje: kći Anastasija se udala za Gudelja i odselila u Španjolsku. Evo gdje je sin

Piše SCENA SD
22. svibnja 2024. - 14:02
Ceca Ražnatović (lijevo), te njena kći Anastasija (u sredini) i sin Veljko (desno) s bračnim partnerimaCropix, Instagram

Djeca Svjetlane Cece Ražnatović ne žive odavno pod istim krovom, a više niti u istom gradu.

Kako piše srpsko izdanje Glorije, Cecin sin Veljko i kći Anastasija, koje je dobila u braku s Arkanom, izgradili su svoje živote daleko od obiteljskog doma u Beogradu.

Sin Veljko se prvi oženio, sreću je pronašao pored Bogdane i izgradio obiteljsku kuću 50 km daleko od Beograda, u mjestu Titel. Svoju Bogdanu, koja je nedavno na svijet donijela njihovog trećeg sina, upoznao je preko sestre Anastasije.

Cecina kći Anastasija otišla je još dalje od majke. Sa suprugom Nemanjom Gudeljem živi u španjolskoj Sevilli.

Cecin sin Veljko je, prenosi Gloria, uvijek vjerovao sestrinoj prosudbi i jako mu se sviđa zet.

"Njen muž je legenda, drži je kao malo vode na dlanu i u Španjolskoj joj je puno bolje nego što bi joj bilo s nama, realno" - rekao je Veljko Ražnatović nedavno.

Iako se o njima najviše piše u medijima, Veljko i Anastasija Ražnatović nisu jedina djeca Željka Ražnatovića Arkana. Njegova 44-godišnja kći Sofija Ražnatović, koju je dobio dok je bio u vezi sa socijalnom radnicom koja se o njemu brinula dok je bio u belgijskom zatvoru, Kuriru je otkrila da od oca nije naslijedila ništa.

image

Željko Ražnatović Arkan, snimljen 1998. u Beogradu

Cropix

U pubertetu je doznala da joj je Arkan biološki otac. Tada se počela družiti i s njegovom suprugom Cecom.

“Odmalena sam bila prisutna u životu mog oca. Rođena sam 1979. godine i majka me je od rođenja vodila kod oca u zatvor. Kad sam bila na praznicima, često sam dolazila kod bake i tete u Srbiju. Kad je Arkan nestao iz života moje majke, ona više ništa nije čula o njemu”, ispričala je Sofija prije dvije godine za Kurir.

“Tata mi je redovito slao fotografije. Kad se oženio Cecom, moja majka mu je poslala čestitku i poželjela sve najbolje. Tada sam imala oko petnaest godin i saznala da je on moj biološki otac. Od 1995. godine sam često dolazila u Beograd i vrijeme provodila s tatom i njegovom suprugom Cecom i ostalim članovima obitelji”, dodala je.

image
Peđa Milosavljević/Cropix

“Nikad se nisam krila od medija, nažalost, novinari su htjeli snimiti samo Cecu i njenu djecu", izjavila je Sofija za kurir i dodala da s Cecom po pitanju Arkanove ostavštine ne može pronaći zajednički jezik.

“Jako mi je žao što s Cecom ne možemo voditi razgovore kao s ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu što se zaista dogodilo poslije smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je dio našeg oca. U Europi svatko dobije dio nasljedstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi također želimo ići dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž, nego i naš otac”, rekla je Sofija.

image
Srđan Vrančić/Cropix

Prije nego što se zaljubio u Cecu, Arkan je 13 godina bio u braku s Natalijom Martinović. Vjenčali su se 1985. godine, s njom je dobio četvero djece, a prekinuli su 1994., kad je Natalija, kako su pisali mediji, doznala za njegovu aferu s tada mladom folk pjevačicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 12:51