StoryEditorOCM
Showbiz13 minuta ovacija

Demi Moore u sedmom desetljeću ostavlja bez daha! Prošla je pakao ovisnosti, velike ljubavi i slomove, evo priče o njoj

Piše MOZAIK SD
23. svibnja 2024. - 09:31

Demi Moore (61), hollywoodska zvijezda, zablistala je na crvenom tepihu u Cannesu. Čekali smo je od 1997.i napokon smo je dočekali, stigla je na velika vrata i ostavila sve bez daha.

Iako je ušla u sedmo desetljeće života, Demi Moore izgleda zaista sjajno i uživa veliko poštovanje publike, čemu su svjedočile i 13 - minutne ovacije okupljenih.

Demi na filmskom festivalu ujedno promovira svoj film The Substance, u kojemu je odigrala glavnu ulogu. 

Za svečanu premijeru je odabrala prekrasnu haljinu boje šampanjca sa dramatičnim 3D detaljima modne kuće Maison Schiaparelli. Izgled je upotpunila blistavim Chopard draguljima, uključujući ogrlicu i naušnice, i nosila je nježan, ali glamurozan makeup. 

Vječno mlada

Demi svoj fenomenalan izgled u 61. godini života duguje dugogodišnjoj brizi o zdravoj prehrani i vježbanju. U svom novom filmu igra vrlo intrigantnu ulogu, onu TV voditeljice aerobika, koja konzumira droge da bi izgledala mlađe i zavodljivije.

- Uvijek tražim trenutke koji me tjeraju iz moje zone komfora, a ovaj je film to uspio. Dotaknuo je toliko tema s kojima se u današnjem svijetu suočavamo. S brojnim nesigurnostima, te tražimo potvrdu i pripadnost. Sam proces snimanja filma opet me je učio da još više prihvatim sebe - izjavila je glumica.

Demi ne skriva da se, pored vježbanja i prehrane, za mladoliki izgled pobrinula i izvjesnim estetskim tretmanima.

Prije par godina, točnije 2021., nije izgledala kao sada.

Brak i razvod od Brucea Willsa 

Demi i Bruce slovili su za jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova u Hollywoodu. Upoznali su se 1987. godine na premijeri. On joj je rekao: "Mislim da bismo se trebali vjenčati!".

"Šalili smo se, naravno, ali odjednom se uopće nije činilo da se šali", rekla je Demi jednom prilikom. Demi je u svojim memoarima otvorila dušu i objasnila svoj odnos s Bruceom. U početcima su se voljeli i sve je bilo idealno, Demi je ostala trudna nakon četiri mjeseca od upozavanja. U braku su dobili tri voljene kćeri: Rumer Glenn Willis, Scout LaRue i Tallulah Belle.

Prvi problemi su počeli kada se Demi odlučila vratiti glumi, a Bruce to nije smatrao ispravnim. Inzistirao je da ostane kod kuće i da se brine za djecu. No, Demi ga nije poslušala, počela je ponovno raditi.

Demi je u knjizi otkrila da je bila nesretna s Bruceom, pokušavao je manipulirati njome, nagovarajući je da treba dati otkaz, smetala mu je njena medijska pozornost i slava, bio je ljubomoran na njen uspjeh.

image

Demi Moore i Bruce Willis: i nakon razvoda ostali su privrženi svim zavjetima koje su razmijenili, ostali su zajedno u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti

Kim Kulish/Afp

Demi je sumnjala da je Bruce varao s glumicom January Jones, zbog toga što su provodili puno vremena zajedno. Nakon 11 godina braka, Demi i Bruce su obznanili da se rastaju, bilo je to 1998. godine. Dogovorili su ravnopravno skrbnništvo nad svojim kćerima.

Javnost je bila i iznenađena i oduševljena civiliziranošću s kojom su prošli kroz razvod i nakon njega ostali skladni poput obitelji. Od razvoda je prošlo 26 godina, a Demi i Bruce i dalje provode puno vremena zajedno. Cijelo to vrijeme bili su podrška jedno drugome u svim životnim okolnostima i situacijama. Dobro su utjecali jedno na drugo, stoga ni ne čudi da bračne zavjete nisu napustili niti onda kada je brak završio.

Prije četiri godine, kada je započela pandemija koronavirusa, Bruce je i živio neko vrijeme s Demi Moore i kćerima na na njihovom imanju u SAD-u.

U ožujku 2022. Bruceova obitelj je objavila da je obolio od afazije. Nakon toga su otkrili da boluje i od demencije, stoga je odlučeno da se povlači iz glume.

"Prolazimo kroz ovo kao snažna obitelj i htjeli smo sa svime upoznati njegove obožavatelje jer znamo koliko vam znači, kao što značite vi njemu. Ali kao što Bruce uvijek kaže: ‘Live it up!" - otkrila je Demi Moore u izjavi.

Brak s Ashtonom Kutcherom

Demi Moore je, nakon Brucea, fatalnu ljubav doživjela s kolegom Ashtonom Kutcherom. Prošli su sve i svašta, od prelijepih trenutaka prvotne zaljubljenosti i očaranosti, njegovog jako dobrog odnosa s njenim kćerima i Bruceom, do ružnih i razočaravajućih.

Demi je jako željela imati dijete s Ashtonom, no kad je doživjela spontani pobačaj u šestom mjeseću trudnoće, silno je patila i vratila se nekim lošim navikama.

image

Ashton Kutcher i Demi Moore bili su ludi jedno za drugim, na kraju joj je slomio srce i samopouzdanje

Rubra/Apa-picturedesk Via Afp

No najveće razočarenje je bilo otkriće da je Ashton vara. Slomio joj je srce i 2011. godine su se odlučili razvesti, a razvod su finalizirali dvije godine kasnije.

"Cijelo to vrijeme nisam imala karijeru, nikakvu vezu" - osvrnula se jednom Demi Moore na taj period.

Kao posljedica svega, nastupili su i zdravstveni problemi i cijelo desetljeće je bila vrlo loše.

No sad se vratila kao feniks. Vratilo se vrijeme Demi Moore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 05:39