StoryEditorOCM
ShowbizPOTVRDIO JE

Daniel Radcliffe: ‘Ne planiram se pojaviti u nadolazećoj seriji ‘Harry Potter‘. Bit ću samo gledatelj‘

Piše SCENA SD
23. svibnja 2024. - 07:38

Daniel Radcliffe (34)  je u intervjuu za "E! Vijest" otkrio da se ne planira pojaviti u nadolazećoj seriji "Harry Potter". "Kao i ostatak svijeta, vrlo sam uzbuđen što ću biti gledatelj", rekao je Radcliffe. On "ne vjeruje" da će se on sam pojaviti u njemu.

Za novu seriju i osam filmova u kojima je Radcliffe igrao glavnu ulogu kaže se da nemaju nikakve veze jedni s drugima. Daniel je nagovijestio da tvorci serije "mudro žele jasnu pauzu" kako bi odvojili planiranu TV seriju od popularne filmske serije.

image

Daniel Radcliffe

Jason Mendez/Getty Images Via Afp

Prošle je godine Radcliffe već rekao za "Comic Book" da "definitivno" ne želi sudjelovati u novoj seriji, adaptaciji bestselera J.K. Rowling (58). Svaka sezona treba pokriti jednu knjigu. "Koliko znam, pokušavaju započeti iznova i siguran sam da onaj tko ih napravi želi staviti svoj pečat na njega i vjerojatno ne želi shvatiti kako natjerati starog Harryja da se negdje pojavi", rekao je Radcliffe.

image

Emma Watson, Daniel Radcliffe i Rupert Grint 

Shutterstock

Već se nekoliko mjeseci radi na seriji "Harry Potter", koja se proizvodi za streaming uslugu Max. Kako je izvijestio "Variety", prvi dio serije bit će prikazan 2026. godine. To je otkrio voditelj Warner Bros Discoveryja, David Zaslav (64), u veljači na tromjesečnoj konferenciji investitora. Više detalja o projektu još nije poznato.

image

Film "Harry Potter i Kamen mudraca" (2001.): Ruppert Grint, Daniel Radcliffe i Emma Watson

Warner Bros/Heyday Films/Collection Christophel Via Afp

"Oduševljeni smo što publici pružamo priliku da otkriju Hogwarts na potpuno novi način. Harry Potter je kulturni fenomen i jasno je da postoji trajna ljubav i žeđ za čarobnjačkim svijetom. U suradnji s Warner Bros Television i JK Rowling, ova nova Max Original serija zaronit će duboko u svaku od kultnih knjiga u kojima su obožavatelji uživali svih ovih godina", rekao je lani Casey Bloys, predsjednik i izvršni direktor HBO-a i Max Contenta.

image

Daniel Radcliffe (2001.)

Warner Bros/Heyday Films/Collection Christophel Via Afp

Sedam romana iz serije "Harry Potter" J. K. Rowling objavljeno je između 1997. i 2007. godine. Filmski serijal sastoji se od osam dijelova: Prvi film "Harry Potter i kamen mudraca" premijerno je prikazan 2001. godine, a finale na velikom platnu bilo je "Harry Potter i darovi smrti - 2. dio" 2011. godine.

image

Daniel Radcliffe (2001.)

Warner Bros/Heyday Films/Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 17:13