StoryEditorOCM
ShowbizDalmatinski šarm

‘Dajte joj TV show!‘ Legendarna pjevačica briljirala na pozornici Zlatnog Studija. Svaka izjava bila joj je - biser!

Piše V.P.
28. siječnja 2023. - 22:39

Iako je tijekom večerašnje dodjele Zlatnog studija priznala kako nije baš na ‘ti‘ s društvenim mrežama pjevačica Jasna Zlokić (67) u samo desetak minuta koliko je bila prezenterica nagrada u kategoriji glazbe postala je pravi hit na ‘mrežama‘, kako ih ona naziva.

Posve s razlogom! Svojim dalmatinskim šarmom (Jasna je odrastala u Veloj Luci na Korčuli) i dosjetkama od kojih je većina bila spontana, a ne u scenariju, nasmijavala je publiku u HRT-ovu studiju i ispred malih ekrana.

image

Jasna Zlokić

Davor Pongracic/Cropix

- Skoro san pala! - uzviknula je kad se pojavila na pozornici.

Voditeljici Jeleni Glišić rekla je: ‘Ti znas hodat u toj vesti, ja ne znan!‘, a Mirku Fodoru: ‘Imaš ti još kose, samo se stisla!‘

Kad je Eni Jurišić došla s Matijom Cvekom preuzeti nagradu za pjesmu godine Jasna joj je kazala: ‘Skoro si mi s tin šeširon iskopala oko!‘

- Luda san bez njih - referirala se na društvene mreže.

image

Jelena Glišić, Jasna Zlokić i Mirko Fodor
 

Darko Tomas/Cropix/Cropix

Posebno šaljiv trenutak bio je kad je Zorica Kondža proglašena najboljom pjevačicom u prošloj godini. Kondža je bila uvjerena da će tu nagradu dobiti Doris Dragović koja nije mogla doći na dodjelu, pa je unaprijed pripremila govor za Doris, jer su se dogovorile da je Zorica primi za nju.

U jednom trenutku Zorica je kazala Jasni: ‘Ti si mi dala!‘ misleći na statuu nagrade na što su svi u publici ‘umrli od smijeha‘.

Zlokić je na to dodala: ‘Ništa ti ja nisam dala!‘.

image

Jasna Zlokić

Davor Pongracic/Cropix

Šarmantna Korčulanka, izvođačica velikih hitova kao što su ‘Skitnica‘ i ‘Povedi me‘, briljirala je izjavama (svaka joj je bila biser!) dokazavši kako žene u najboljim godinama itekako imaju smisla za humor.

To su prepoznali i gledatelji koji na društvenim mrežama ostavljaju samo riječi hvale za Jasnu i predlažu našim televizijama da pjevačici daju zabavnu emisiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 19:40