StoryEditorOCM
ShowbizPADALI SU DOGOVORI

Da spriječi gužvu oko pulske Arene, Hauser ‘zeznuo‘ obožavatelje, koncerta će biti večeras, ali u ovim okolnostima: Nije dozvoljeno, nije sigurno...

Piše Hina
27. travnja 2020. - 10:47

Svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser, koji je prije nekoliko dana za večeras najavio streaming nastup u praznoj pulskoj Areni, pozvao je jutros Puljane da odustanu od okupljanja oko amfiteatra, jer je koncert snimljen unaprijed. 

"Zahvaljujem svima na velikom interesu za live streaming koncerta, baš kao i želji da dođu do Arene.

Kako smo dobili informacije da ima ljudi koji planiraju doći do Arene u vrijeme streaminga, što nikako nije dozvoljeno niti sigurno, koncert je snimljen unaprijed" - jutros je u videu, naime, otkrio proslavljeni violončelist.


Dodao je da, s obzirom da su javna okupljanja zabranjena, nije želio građane dovesti u situaciju da dolascima ugroze zdravlje.

"To je i razlog što sam ovako odlučio organizirati, da ga pratite iz sigurnosti vaših domova" - istaknuo je Hauser.

Premda će pulska Arena biti prazna, Hauser na ovom nastupu očekuje "publike više nego ikad", jer će streaming nastup biti dostupan diljem svijeta na glazbenikovom YouTube kanalu, s početkom u 19 sati.


U ova teška vremena, ljudski je duh pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće.

Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno. Ostanimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti” - poručio je Hauser, koji planira ovim događajem još jednom svijetu pokazati i ljepotu pulske Arene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 04:30