StoryEditorOCM
ShowbizIZGLEDA FANTASTIČNO

Cher na pragu 80. progovorila o tajnama svog mladenačkog izgleda: ‘Nije mi žao što sam na zahvate potrošila milijune‘

Piše MOZAIK SD
30. travnja 2023. - 13:34
US singer Cher arrives for the premiere of ”Sidney” at the Academy Museum of Motion Pictures in Los Angeles, California, on September 21, 2022. (Photo by Michael Tran/AFP)Michael Tran/Afp

Cherilyn Sarkisian, američka glumica i pjevačica najpoznatija javnosti po imenu Cher, uskoro će napuniti 77 godina - a na izgledu joj još uvijek mogu zavidjeti duplo mlađe žene, piše Azra.

Silno bogatstvo, prvoklasna odjeća, beauty tim i estetski zahvati sigurno igraju ulogu u njezinom izgledu, ali činjenica je da u osmom desetljeću života njezina mladenačka energija još nije "opala". 

Nedavno je Cher, tijekom gostovanja u jednoj emisiji, progovorila o tajni svog izgleda.

- Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se. Prilično sam stroga, držim se dijete, osim što volim čokoladu – otkrila je i dodala da vježba kod kuće, a ne u teretani. 

- Dosta vježbam. Najčešće radim plank, jednom sam uspjela da izdržim 5 minuta ali nikada to više nisam uspjela ponoviti. Za održavanje figure radim klasične stvari. Priznajem da idem i na zumbu ali u svom domu tako što pustim snimku i ponavljam ono što i instruktori. Osim toga, radim i vježbe za stražnjicu tako što legnem na pod i podižem noge u obliku slova L i podižem zdjelicu od poda. Napravim nekoliko serija – rekla je pjevačica.

Špekuliralo se o tome da je Cher vadila rebra kako bi sačuvala vitku liniju, a osim toga zatezala je lice, više puta operirala nos i zatezala kapke. Ona se toga ne srami, dapače, otvoreno razgovara o svim zahvatima - i kontroverznom strahu od starenja 

– Nakon gotovo 50 godina na sceni, nikakve kritike me ne dotiču. Jedino na što ne ostajem ravnodušna i ono što prezirem je starenje. Kada je showbiz u pitanju, ostariti znači umrijeti i ne žalim što sam potrošila milijune dolara na svoj izgled, tvrdi glazbena legenda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 13:50