StoryEditorOCM
ShowbizDA NAM JE ZNATI

Četverostruki dobitnik Grammyja danas slavi 60 godina, svi se pitaju koja je tajna njegovog dobrog izgleda

Piše SCENA SD
26. svibnja 2024. - 08:18

Lenny Kravitz danas puni 60. godina, ali rođendan je već proslavio prije nekoliko dana. Grammyjem nagrađena rock zvijezda odabrala je kultni Hôtel de Crillon u Parizu za proslavu.

Popis gostiju uključivao je holivudske zvijezde A-liste, manekene, ali i potpuno nepoznate osobe: bivša supruga Lisa Bonet, zajedno s njihovom kćeri Zoë Kravitz, Naomi Campbell, Salma Hayek i njezin suprug François-Henri Pinault, Pauletta Washington u pratnji sina Johna Davida. Bili su tu i Chris Rock, Laurence Fishburne, Colman Domingo i Marisa Tomei, a među njima je bila i gđa Goldberg, Kravitzova učiteljica četvrtog razreda koja je zbog proslave letjela iz New Yorka u Pariz.
Lenny je izuzetno aktivna osoba, pa je tako prije dva dana izdao dugoočekivan album "Blue Electric Light".  U travnju ove godine postao je viralan nakon što je podijelio svoj video na X-u (bivši Twitter). Video prikazuje glazbenika kako diže teške utege u teretani, oblači kožne hlače, mrežastu košulju, par čizama i, naravno, sunčane naočale.

Pjevačev trener, Dodd Romero, rekao je za Us Weekly: "Ne radi kardio vježbe u kožnim hlačama, ali ako će otići u teretanu i malo trenirati, samo će nositi što god nosi. Onda će se otuširati i presvući u novu odjeću. On je drugačiji. On je stvarno Lenny cijelo vrijeme."

Kravitz je tijekom svog života dobio brojne nagrade u glazbenoj industriji. Nedugo prije nego što je napunio šezdeset godina, dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Njegova kći Zoë govorila je tijekom ceremonije dok je dugogodišnji prijatelj Denzel Washington održao impresivan govor.

image

Američki glazbenik Lenny Kravitz

Valerie Macon/Afp

"Nevjerojatna je čast biti na ovoj ulici. Biti sa svim tim velikim ljudima koji su učinili toliko velikih stvari u životu je čast", rekao je Kravitz.

U ožujku je debitirao u glazbenom spotu svog drugog singla "Human", gdje još jednom ogoljuje trbušnjake, plešući u svojim poznatim kožnim hlačama. Ne može se poreći da ima impresivnu građu, pogotovo s obzirom na njegove godine.

Pa kako održava svoje fino oblikovano, tetovirano tijelo u svojim godinama?

U intervjuu za Men‘s Health 2020. godine, Kravitz je rekao: "Moja najbolja forma nije iza mene, trenutno je ispred mene. Stalno pomičem tu granicu kako starim."

Kravitz tvrdi da svoju besprijekorno isklesanu građu - zajedno s trbušnjacima - duguje svom aktivnom načinu života na otvorenom na otoku Eleuthera na Bahamima. Na jedan tipičan dan možete ga vidjeti kako vozi biciklu po otoku, vesla na dasci i hoda, piše GQ Australia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 11:14