StoryEditorOCM
ShowbizISKRENA PJEVAČICA

Buduća majka? Lidija Bačić najiskrenije do sada o svom privatnom životu: ‘Ne volim se eksponirati‘

Piše Stella Zavišić/Jutarnji list
19. rujna 2023. - 11:41

Na nastupe Lidije Bačić rado ide hrvatska, ali i slovenska publika. Pjevačica je nastupila u Ljubljani na pozornici na kojoj su tu večer zapjevali i Danijela Martinović, Zlatko Pejaković i Jole, a bili su gosti slovenskog glazbenika Luke Basija. Lidija Bačić je za IN Magazin Nove TV govorila o tome kakva je slovenska publika, o svojim proizvodima, ali otkrila je i da želi postati majka, piše Jutarnji list.

image
Tom Dubravec/Cropix

Lille smatra da su Slovenci veći partijaneri nego Hrvati.

‘‘Pa to je nešto fascinantno, Slovenci toliko vole partijati da je to nešto nevjerojatno. Ja bih čak rekla i više nego Hrvati. Često su Hrvati suzdržani negdje, da se razumijemo. Hrvati su valjda po prirodi već opušteni, a možda su Slovenci radišniji i onda jedva čekaju taj ispušni ventil da izađu van i da partijaju‘‘, rekla je Lidija Bačić.

Lidija objavljuje sve više proizvoda sa svojim potpisom koje obožavatelji mogu kupiti, pa se brojni pitaju kreće li u poduzetničke vode.

image
Tom Dubravec/Cropix

‘‘Hahaha... pa dobro, nemam pojma. Nemam taj osjećaj u sebi da se osjećam kao poduzetnica. Čudna mi je ta riječ, nekako radim prirodno kako dolazi. Krenulo je s tim kalendarom pa se onda razvilo i na ostale proizvode na shopu, sad su i ti zanimljivi ručnici‘‘, kazala je Lidija.

Pjevačica je priznala za IN Magazin i kako želi imati barem jedno dijete, piše Jutarnji list.

‘‘Kad dođe onaj pravi, onda će svi znati, a do onda kako je, tako je, nitko ništa ne zna. Ja nekako volim svoj privatni život držati za sebe, takva sam po prirodi, ne volim eksponirati gdje živim, gdje idem, što radim, nisam taj tip, jednostavno nisam nikad bila, pa tako i što se tiče ljubavi, ali kad bude onaj pravi, to se jednostavno neće moći sakriti, a naravno da se i ja želim jednog dana udati, djeca i to, bar jedno dijete...‘‘, otkriva.

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2023 11:42