StoryEditorOCM
ShowbizRIYAD MAHREZ

Britanski nogometaš u centru skandala: ‘Promijenila sam vjeru, prestala sam piti alkohol jer nije pio, a onda me ostavio radi influencerice‘

Piše PSD
30. kolovoza 2021. - 16:53

Alžirski nogometaš i zvijezda Manchester Cityja Riyad Mahrez našao se u centru pozornosti zbog svojeg ljubavnog života. Točnije, o njegovim ljubavnim manevrima već neko vrijeme se piše po engleskim tabloidima, ali sada je opet u žiži zanimanja nakon što je njegova bivša supruga progovorila za Sun. Pjevačica i manekenka Rita Johal, koja se radi nogometne zvijezde preobratila na islam, u velikoj ispovijesti ga je prozvala i rekla da se promijenio od kada je prešao u City, piše Jutarnji.hr.

U intervju za britanski tabloid The Sun, Johal je ispričala kako joj je Mahrez okrenuo leđa, kao i obitelji, kada je potpisao ugovor sa Cityjem vrijedan više od 186.000 eura tjedno.

"Riyadu je slava udarila u glavu. Promijenio se kad je otišao u Manchester City. No, karijera nogometaša je kratkog vijeka. Moraju ostati dostojanstveni i odani svojim voljenima, čak i kada pređu u veći klub, jer kada sve prođe, shvatit će neke stvari", kazala je pjevačica.

"Voljela sam ga. Promijenila sam i vjeru, prestala sam piti alkohol jer nije pio, cijenila sam njegove vrijednosti i željela skladan obiterljski život. Htjela sam da budemo jaki i on se osjećao isto."

Veza između njih dvoje započela je 2014. godine kada su se i vjenčali. Zajedno imaju dvije kćeri, ali na kraju su se razveli.

Nedugo nakon razvoda, Mahrez je počeo izlaziti s dvadesetdvogodišnjom studenticom mode Taylor Ward, a nije dugo trebalo da ju zaprosi. Za tu priliku naručio je posebno izrađen dijamantni prsten vrijedan oko 470.000 eura.

Njezin tata, Ashley, bivši je profesionalni nogometaš koji se povukao iz sporta 2005. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 19:58