StoryEditorOCM
ShowbizNEK' JE ZDRAVLJA I PISME

Bralić ispekao tortu za današnje dvostruko slavlje: svoj 47. i 30. rođendan klape Intrade

Piše PSD.
10. prosinca 2015. - 21:08
"Želje su uvijek iste - neka bude zdravlja, pa će biti i pisme i veselja, kako želin i svima za Božić i Novu godinu" - kazao je Tomislav Bralić dok je u kuhinji miksao čokoladnu tortu za svoj i rođendan klape Intrade.

Zadarski pjevač danas, naime, slavi 47. rođendan, a na koncertu u Domu sportova 12. prosinca klapa Intrade proslavit će 30. godina uspješnog rada.

Iako je u spotu za pjesmu "Zalutali pogled" umalo zapalio kuhinju, pri spremanju slastica Bralić se pokazao puno spretniji.

- Klapa i ja zapravo slavimo cijelu godinu, obišli smo cijelu Hrvatsku od Dubrovnika do Vukovara. Svugdje smo imali izvanredan prijem, odličan koncert, svima veliko hvala na dobrodošlici i svemu što su činili za klapu Intrade. Što se tiče mene osobno, proslavit ću rođendan u krugu obitelji koja i nije baš mala, pa nam treba šator! - kroz smijeh je kazivao Bralić.Klapa Intrade u subotu će zapjevati pred punom velikom dvoranom Doma sportova uz svoje dugogodišnje prijatelje Tedija Spalata i Petra Grašu.

S Tedijem klapa već dugo surađuje, napisaoo im je glazbu za veliki hit "Cviće", a zajedno su otpjevali pjesmu "Sve dok bura dere", s kojom su na ovogodišnjem Splitskom festivalu osvojili drugu nagradu žirija.

S Petrom Grašom nastupit će - prvi put.

- Petra sam upoznao prije 20 godina u njegovom restoranu gdje je svirao klavir. Mi smo se okupili oko njega i pivali cijelu noć. Želja mi je da na isti način sjedne za klavir u Domu sportova i zapjeva s nama i zagrebačkom publikom svoje velike hitove - ispričao je Tomislav Bralić i dodao da će Grašu klapa najaviti tako što će otpjevati jednu njegovu staru pjesmu, ali nisu htjeli otkriti koju.

PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 21:57