StoryEditorOCM
ShowbizŠUTJELA O NEVJERI

Bivša prva dama Kalifornije priznala da je otišla u samostan nakon što su se ona i Arnold Schwarzenegger rastali

Piše SCENA SD
7. veljače 2023. - 17:00

Svima je poznato da su se hollywoodski glumac Arnold Schwarzenegger i njegova supruga Maria Shriver razveli jer je on priznao da je bio u vezi s njihovom kućnom pomoćnicom Mildred Baenom s kojom je dobio i dijete. Sada se saznalo da je Maria otišla u - samostan!

Maria se ovaj tjedan pojavila u podcastu ’Making Space with Hoda Kotb’. Tijekom epizode govorila je o tome koliko je razoran bio njezin razlaz od Schwarzeneggera i kako ju je to odvelo u samostan. 

”Otišla sam u samostan, zatvoreni samostan, kako bih bila u tišini i tražila savjet.”, piše People.

U podcastu Maria se prisjetila kako joj je časna sestra u samostanu rekla da "ne može doći živjeti ovdje, ali da ima dopuštenje izaći i postati Maria". Bivša prva dama Kalifornije priznala je da prije razgovora "nikada sebi nije dala dopuštenje da spozna svoje osjećaje, da bude ranjiva, da bude slaba ili da je bace na koljena". Umjesto toga, govorila je da je "svijet zaslužan za to".

Maria se prisjetila i kako je pri napuštanju samostana naknadno sebi dala "dopuštenje da počne učiti". Maria je nastavila detaljno opisivati svoje iskustvo i istaknula da je njezin posjet sličan "sceni iz ‘Zvuka glazbe‘", piše Fox News.

Ona tvrdi da su primjedbe časne sestre duboko utjecale na nju te da je nakon toga čak i zajecala. Maria je također spomenula da je uvijek odstupala od toga da bude ranjiva i slaba, ali u tom trenutku je pustila svoje emocije na volju.

Maria Shriver trenutno radi za NBC i sada je prilično zadovoljna svojim životom.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. ožujak 2023 17:18