StoryEditorOCM
ShowbizBEZ DLAKE NA JEZIKU

Bivša ljubavnica Trumpova sina, zbog koje je planirao ostaviti majku svoje djece, otvorila dušu: ‘Bio je moja srodna duša, ali se prodao za status, moć i novac...‘

Piše Valerija Bebek/ Gloria
9. prosinca 2022. - 07:30

Bivša ljubav Trumpova sina otvorila je dušu. Aubrey O’Day za Donalda Trumpa Jr. kazala je da joj je "srodna duša" u prvoj javnom intervjuu o dugogodišnjoj aferi, za koju se do sada samo nagađalo. Bivša frontmenica benda Danity Kane opisala je intenzivnu i dugotrajnu vezu, koja je navodno započela još 2011., a završila je kada je Donald mlađi odabrao "biti predsjednikov sin", kako je opisala u ekskluzivnom razgovoru za Page Six, piše Gloria.

image
Shutterstock

Ova 38-godišnja samoprozvana aktivistica za socijalnu pravdu do sada nije htjela govoriti o toj romansi jer nije htjela "minimalizirati ono što su imali ili ga povrijediti".

"Volim ga. Volim, voljela, volim.. Uvijek ću imati ljubavi za njega", objasnila je pjevačica koja je najstarijeg sina bivšeg predsjednika Donalda Trumpa upoznala kada je snimala "Celebrity Pripravnika", petu sezonu.

"Ali vidjela sam da je odabrao život koji nije autentičan, za status, moć, što god. Razočarana sam onime što je postao", Aubrey je odlučila prekinuti šutnju o njihovom odnosu.

image
Shutterstock

Prekid s 44-godišnjim Trumpom Jr. pao joj je jako teško, osjećala je da mora braniti lika, kojeg je nazivala svojom srodnom dušom. "Kada kažem da je on bio moja srodna duša, neću lagati. Ja sam vrlo iskrena osoba i neću reći da nisam imala ništa s njim. On je bio baš poput mene, ali vidjela sam da je odabrao život koji nije autentičan", kazala je glazbenica kojoj je iznimno stalo do socijalne pravednosti.

image
Valerie Macon/Afp

"Ja sam doslovno takva otkako sam bila mlada, uvijek sam bila jako empatična. Imam ranjivo srce i zalagat ću se za ljude koji nemaju svoj glas. Ja ga imam i koristit ću ga kako bih progurala probleme ljudi koji zavrjeđuju vidljivost. I on je volio sve te osobine kod mene. A čovjek kojeg vidite danas vjerojatno ne bi", iskreno je objasnila. O’Day je svog tadašnjeg dečka nazvala "drugim čovjekom".

"Bio je fiskalni republikanac, ali u svemu drugom nije to bio. Za mene, on se jednostavno prodao, i ne bih htjela da me ikad vidi da se ja prodam", zaključila je, piše Gloria.

U vrijeme dok su imali aferu Trump junior bio je u braku s Vanessom Trump, s kojom ima petero djece. Kada je tata Trump saznao za to, najstarijem sinu je kazao da to prekine. Neki insajderi tvrdili su da je Trumpov sin bio toliko ozbiljan oko O‘Day, da je supruzi rekao da je planira ostaviti. Drugi izvori potvrđuju kako je obitelj na kraju prisilila Trumpa Jr. da ostane u braku.

image
Shutterstock

Ipak, njihovom braku u konačnici ipak je došao kraj. Rastali su se 2018., a on je trenutno u vezi s tv voditeljicom Kimberly Guilfoyle.

image
Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 07:06