StoryEditorOCM
Showbizstigao marko

Baby Lasagna i njegov bend stigli u Umag, s publikom zapjevali ‘Rim Tim Tagi Dim‘: ‘Što god da kažem, malo je...‘

Piše SCENA SD
15. svibnja 2024. - 19:57

Okupljeni građani konačno su dočekali svog sugrađanina! Marko Purišić je na trg stigao oko 19.35 sati, a s njim su došli i članovi njegovog benda. Čim je stigao, Marko je zapjevao svoj hit ‘Rim Tim Tagi Dim‘, a publika je oduševljeno plesala i pjevala u glas.

"Što god da kažem, bit će malo za reći. Hvala vam što ste došli u tako velikom broju", poručio je Marko svojim obožavateljima i zapjevao Rim Tim Tagi Dim. "Ljudi u Zagrebu su bili ponosni, ali ovdje se posebno osjeća ponos", dodao je.

 Okupljeni građani, osim što su došli podržati svog heroja, ističu se svojim jedinstvenim modnim odabirom - čentrinima koji krase njihove glave.

Glavni modni dodatak večeri su čentrini, koji su postali neizostavan detalj među Umagčanima za doček slavnog Lasagne. Umjesto da čentrin bude samo ukras na televizoru, Umagčani su ga odabrali nositi s ponosom na svojim glavama. Ideja je očito naišla na plodno tlo, jer je većina prisutnih odjenula svoje čentrine, izražavajući na taj način podršku svom sugrađaninu.

Neki su se građani odlučili za kreativne varijante ovog modnog dodatka, poput tabletića umjesto tradicionalnih šala, dok je gradonačelnik Vili Bassanese iznenadio svojim elegantnim čentrinom oko zapučka.

"Ovo je nevjerojatan trenutak za naš grad! Ponosni smo na Baby Lasagnu i njegov uspjeh na Euroviziji. Nema ništa ljepše nego vidjeti zajednicu kako se okuplja i slavi jednog od svojih", izjavio je Bassanese, dok su mu pridružnici kimali u znak potvrde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 18:22