StoryEditorOCM
ShowbizUnatoč vrućinama

Ana Gruica Uglešić i suprug uživaju na ljetovanju u Italiji: ne odvajaju se čak ni u teretani, a treninge održavaju i tijekom godišnjeg

Piše Tajana Pavlović/Gloria
10. kolovoza 2021. - 11:16

Zajubljeni kao prvog dana Ana Gruica Uglešić i njezin suprug Goran na društvenim mrežama dijele zajedničke trenutke koje provode na odmoru u Italiji, a ne odvajaju se ni u teretani, piše Gloria.

Unatoč vrućinama, splitska glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, ugledni psihijatar Boran ostaju dosljedni redovnom vježbanju čak i na odmoru. Par je nakon posjeta Veneciji otputovao u Tirol gdje uživaju u čistom planinskom zraku, a između uživanja u suncu, vrijeme provode i u teretani.

"Fiskultura", napisala je kratko glumica uz fotografiju na Instagramu na kojoj ona pozira na pilates lopti dok Boran u pozadini diže utege, a iza njih se proteže predivan pogled na planine.

Koliko su zaljubljeni, Boran i Ana ne skrivaju od javnosti, pa Ani tako suprug često dijeli komplimente u komentarima. "Najzgodnija na svijetu", komentirao je Boran fotografiju na kojoj Ana pozira u bajkovitoj talijanskoj prirodi.

Uživaju zajedno

Nedavno je Ana objavila jednu na kojoj se u društvu supruga sunča u crnom bikiniju, a svima je u oko prvo zapala tetovaža dječaka koji drži mnoštvo balona, a koju glumica ima na desnoj strani rebara ispod ruke.

"(S)provodimo vrijeme zajedno", napisala je inače poznata zaljubljenica u tetovaže koja ih po tijelu ima nekoliko.

Par koji se na vječnu ljubav zavjetovao 2018. godine ne krije koliko uživa u vremenu koje provodi zajedno.

"Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti 'tajno'. Kako je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj ono bitno", otkrila nam je Ana Gruica kada je odlučila objaviti fotografije s tajnog vjenčanja, mjesec dana nakon što je izrekla sudbonosno 'da'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 22:12