StoryEditorOCM
Showbizdrastična promjena izgleda

Adele se gotovo prepolovila i konačno odlučila stati na kraj špekulacijama o tome kako je smršavila: ‘Nisam bila na dijeti, evo kako sam to učinila‘

Piše PSD
23. siječnja 2022. - 19:19

Pjevačka senzacija Adele objavila je svoj novi album '30' 19. studenoga. Njime se na scenu vratila nakon šest godina, a komplimente nije zaradila samo na račun glasa već i zbog izgleda. Naime, pjevačica je prošla kroz drastičnu promjenu izgleda izgubivši velik broj kilograma. Iako se naslovi stranih medija sugerirali da je Adele sada lakša za nevjerojatnih 45 kilograma, poznata pjevačica nikad nije potvrdila, ali ni negirala tu brojku. 

- Vježbati sam počela zbog moje tjeskobe i ježbajući sam se osjećala bolje. Nikada se nije radilo o mršavljenju, već o tome da postanem snažnija psihički. Postala sam poprilično ovisna o tome. Vježbam dva ili tri puta dnevno - rekla je Adele za britanski Vogue. Ovo je bio prvi put da je otvoreno progovorila o gubitku kilograma. 

Iako se naveliko pisalo o načinu na koji je pjevačica izgubila kilograme, ona je negirala da je bila na posebnoj dijeti i kaže kako e gubitak kilograma samo posljedica, ali ne i razlog zbog kojeg se odlučila na zdraviji život. 

U drugom intervjuu za isti časopis, Adele je rekla da je tijekom karantene vježbala tri puta dnevno.

- Dakle, ujutro radim s utezima, onda normalno pješačim ili boksam poslijepodne, a navečer odradim cardio vježbe-  rekla je te dodala kako radi s trenerima poput Grega Mielea u teretani Heart & Hustle u Los Angelesu u Kaliforniji kako bi uz stručnjake izvukla maksimum iz svojih treninga. 

- Volim to, počela sam s 4.5 kilograma, a već sada dižem i po 70-80 kilograma. Osim toga, jako volim i boks. Lijeva kuka mi je ubitačna, kazala je poznata pjevačica. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 07:31