StoryEditorOCM
ShowbizDOBAR POSAO

Adele je na korak do kupnje Stalloneove vile, a sada su se pojavile i fotografije imanja koje oduzimaju dah

Piše M.P.
6. siječnja 2022. - 07:30

Američki glumac Sylvester Stallone  želi prodati svoju luksuznu nekretninu na Beverly Hillsu. Problem: do sada nitko nije htio platiti 110 milijuna američkih dolara (oko 96,7 milijuna eura) koje je tražio za vilu.

Iako je to jedna od najvećih nekretnina u prestižnom Beverly Parku, zvijezda "Ramba" morala je nekoliko puta sniziti cijenu nakon što je više od godinu dana čekala kupca na tržištu nekretnina.

Sada je britanska superzvijezda bacila oko na luksuznu nekretninu:  TMZ piše kako pjevačica Adele (33) želi kupiti kuću. Adele nudi 58 milijuna američkih dolara (oko 51 milijun eura).

Sylvester Stallone je kupio imanje i kuću 90-ih. Od tada je napravljena velika renovacija. U četvrti Beverly Hills sada je svi znaju kao "kuća koju je Rocky izgradio" i najveća je nekretnina u Beverly Parku na 3,6 hektara.  U Beverly Parku ima 16 imanja.

Najbogatiji na svijetu žele živjeti u Beverly Parku, najekskluzivnijoj četvrti Los Angelesa. 

Beverly Park je ultra-ekskluzivna "zatvorena zajednica" i izvan dosega čak i za paparazze. U osnovi nema pločnika, a fotografiranje je strogo zabranjeno. Ali tko treba nogostupe kada se svaka parcela sastoji od nekoliko hektara zemljišta? Sve su kuće u Beverly Parku u prosjeku veličine oko 20.000 četvornih metara ili više.

Kuća Sylvestera Stallonea ima šest spavaćih soba, devet kupaonica, teretanu, saunu, parnu sobu, bazen, sobu za cigare, kino, bar, umjetnički studio i dvoetažni privatni apartman. Imanje ima fantastičan pogled jer je sagrađeno u brdima Los Angelesa. Ako Adele kupi imanje imat će prekrasan pogled na cijeli grad. 

Adele već posjeduje dvije kuće na Beverly Hillsu, ali izjavila je kako su one premale za nju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 17:47